Λέφσκι: Μεγάλο το ενδιαφέρον κι η προβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ (pics)

Αποστολή στη Σόφια
Η προοπτική επιστροφής της ομάδας σε υψηλό επίπεδο προκαλεί ενθουσιασμό στη Σόφια

Απομένει ένας χρόνος για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχει θέσει για τη Λέφσκι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νάσκο Σιράκοφ και δεν είναι άλλος από την εξάλλειψη των χρεών που απειλούσαν την ομάδα με αφανισμό.

Ένας στόχος που περνάει μέσα κι από την προοπτική της επιστροφής της ομάδας, έπειτα από αρκετά χρόνια, σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μια σημαντική προτεραιότητα για τη Λέφσκι και τον κόσμο της που έχει ως αποτέλεσμα τον ενθουσιασμό και την απόλυτη συσπείρωση μετά και την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από απουσία δέκα τριών ετών, τον περασμένο Μάιο με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η προβολή που έχει το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League είναι τεράστια, μέσω αφισών στους δρόμους, διαφημιστικών μηνυμάτων σε ραδιόφωνα, συνεχείς αναφορές στα ΜΜΕ. Κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Στάνιμιρ Στοϊλοφ, όταν το παρών έδωσαν περισσότεροι από δέκα δημοσιογράφοι με αντίστοιχο αριθμό τηλεοπτικών καμερών!

Ακόμη και στο match report υπάρχει ενδελεχής αναφορά στον ΠΑΟΚ, με λεπτομέρειες για την ιστορία της ομάδας, με τον Άντρια Ζίβκοβιτς να έχει την τιμητική του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.