Μπότεφ-ΑΠΟΕΛ 0-0: Τα πάντα θα κριθούν στη Λευκωσία

Η κυπριακή ομάδα ήταν ανώτερη στη Βουλγαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League θα κριθεί στην Κύπρο.

Μπότεφ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 0 στο «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας για τον πρώτο αγώνα του δευτέρου προκριματικού γύρου του Conference League, επομένως τα πάντα θα κριθούν στην αναμέτρηση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας την Πέμπτη (28/7).

Για τον ΑΠΟΕΛ, που επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από 2 χρόνια, έκαναν ντεμπούτο οι Κρέσπο και Ντάλσιο.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε την υπεροχή, πολύ καλύτερη κυκλοφορία, ωστόσο ενώ έφτανε με άνεση στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, οι επιλογές ήταν μέτριες, με αποτέλεσμα το 0-0 να έρθει ως φυσικό επόμενο καθώς οι Βούλγαροι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, μόνο στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους.

Υπενθυμίζεται πως όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει πρώτα ως γηπεδούχος το νικητή του αγώνα Κίζιλζαρ (Καζακστάν) – Όσιεκ (Κροατίας). Την Πέμπτη (21/7) θα γίνει ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο Καζακστάν.

Μπότεφ: Χάνκιτς, Πούντσες, Σουπράγιεφ, Γκένεφ, Μινκόφ, Μέρτενς, Ετό (70’ Μπαροάν), Κονατέ (81’ Τόνεφ), Ράμπεϊ (82’ Ναντί), Τοκού, Μπραχίμι (70’ Σέκουλιτς)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Γουίλερ, Κρέσπο, Πολυκάρπου, Τσέπακ, Νταουσβίλι, Σόουζα (90+3′ Σατσιάς), Σαρφό (60’ Ντογκάλα), Θεοδώρου (77’ Μαρκίνιος), Ντάλσιο, Μάγκλιτσα (60’ Ηλία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.