Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με την έδρα στο πρώτο παιχνίδι

“Κουβαλάει” τιμωρία η Λέφσκι Σόφιας-Τι γίνεται με τα τρία παιχνίδια την ίδια μέρα (21/7) στη Σόφια-Αλλάζει η έδρα;-Ο προπονητής της Λέφσκι, έβαλε θέμα “Βασίλ Λέφσκι”

Σύμφωνα με την κλήρωση το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας είναι να γίνει στη Σόφια. Μένει όμως να να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα ώστε να ανακοινωθεί επισήμως η έδρα του πρώτου αγώνα. Ή ακόμη και η μέρα. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

έδρα της Λέφσκι είναι το στάδιο “Γκεόργκι Ασπαρούχοβ”, χωρητικότητας 25.000 θέσεων

-Η Λέφσκι “κουβαλάει” τιμωρία από το παιχνίδι (το 2019) με τη σλοβαική, Ρουζόμπεροκ με την ποινή να είναι, μία θύρα κλειστή (περίπου 3000 θέσεων) για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, άρα τώρα, αυτό με τον ΠΑΟΚ

προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοϊλοφ έθεσε θέμα “Βασίλ Λέφσκι”, να πάει δηλαδή η Λέφσκι στο μεγαλύτερο από την έδρα της, γήπεδο της Σόφιας, χωρητικότητας περίπου 43.000 θέσεων.

τιμωρία βέβαια ισχύει απλώς ο Στοϊλοφ το είπε για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι, με τον προπονητή της Λέφσκι να λέει ότι έτσι θα εξυπηρετηθούν και περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

-Σύμφωνα με την κλήρωση, την ίδια μέρα (21/7) στη Σόφια, δεν παίζει μόνο η Λέφσκι. Παίζουν και η Μπότεφ Πλόβντιβ που υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ αλλά και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

-Αυτό σημαίνει ότι με τρία παιχνίδια την ίδια μέρα, κάποιο θα αλλάξει η UEFA. Ποιο όμως;

-Σύμφωνα με τον κανονισμό, προβάδισμα έχει η ομάδα που τερμάτισε υψηλότερα στη βαθμολογία και αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Από την άλλη, η Μπότεφ Πλόβντιβ δεν έχει έδρα τη Σοφία αλλά θέλει να παίξει εκεί το εντός έδρας παιχνίδι της.

-Αναλόγως με το προβάδισμα που θα δώσει η UEFA, υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιο παιχνίδι να πάει μία μέρα νωρίτερα (Τετάρτη δηλαδή, 20/7) ή κάποιο να πάει πρώτα στην άλλη έδρα. Μπορεί δηλαδή το παιχνίδι της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ να παραμείνει όπως έχει και τώρα (21/7 στη Σόφια) ή να γίνει Τετάρτη ή ακόμη και να γίνει το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. 

-Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει σχετική ανάρτηση στα social media και αναφέρει τα εξής: “Ενημερώνουμε τον κόσμο μας όπως αναμένει την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς UEFA, για τον καθορισμό της έδρας του πρώτου αγώνα μεταξύ Botev Plovdiv-ΑΠΟΕΛ αφού προκύπτει θέμα προτεραιότητας έδρας, μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται στην Σόφια. Αναμένεται απόφαση μέχρι αύριο”.

-Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (16/6) αναμένονται οι αποφάσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.