Ινγκασον: “Προνόμιο να ζήσω αυτό το ταξίδι” (vid)

Οι δηλώσεις του Ινγκι Ινγκασον για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ

Ο Ινγκι Ινγκασον έκανε δηλώσεις για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ που έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του Conference League. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στο PAOK TV για τα παιχνίδια, για τα συναισθήματα για τις στιγμές που συνόδευσαν και τις στιγμές που χαρακτήρισαν αυτή την πορεία. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Αυτό το ταξίδι μάς πήγε σε κάποιους φανταστικούς προορισμούς. Ήταν προνόμιο να ακολουθώ την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Θέλαμε να πάμε ακόμα πιο μακριά. Τα δώσαμε όλα σήμερα (σ.σ.: χθες, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ), αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Έχουμε άλλους στόχους μπροστά μας αυτή τη στιγμή και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτούς”.

Πρόσθεσε: “Νομίζω πως μάθαμε πολλά. Περάσαμε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε μερικές πολύ καλές ομάδες κι αυτό μας ανεβάζει επίπεδο. Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες, σε αυτό το επίπεδο, όπως η Μαρσέιγ, καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι τόσο μακριά από αυτούς, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να φτάσεις το δικό τους επίπεδο, ώστε να έχεις την ευκαιρία να φτάσεις στον τελικό”.

Αναφέρθηκε στην παρουσία και στη συμπαράσταση του κόσμου. Και είπε: “Ήταν κάτι φανταστικό. Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ δυο ώρες πριν το παιχνίδι, ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος. Ήμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη, αλλά είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη. Έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τους πετύχουμε όλους μαζί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!