ΠΑΟΚ: Γ. Μιχαηλίδης “Ήμουν σίγουρος για τους συμπαίκτες μου. Συγκινήθηκα με τον Χάρη τον ευχαριστώ πολύ”

Ο μεγάλος άτυχος του "Δικεφάλου" μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται πλέον, την πρόκριση, την κίνηση του φίλου και συγκάτοικού του στα δωμάτια των αποστολών της ομάδας αλλά και τη Μαρσέιγ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης παρακολούθησε με δάκρυα στα μάτια την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Φρόντισαν γι’ αυτό οι συμπαίκτες του και ειδικά ο Χάρης Τσιγγάρας φορώντας τη φανέλα του αμέσως μετά το τέλος του ματς. Όπως ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, ήμουν σίγουρος. Θα ήθελα να ήμουν εκεί, όμως είναι δύσκολος ο τραυματισμός. Συγκινήθηκα με τον Χάρη τον ευχαριστώ πολύ για την κίνησή του».

Για το αν είναι καλά και για τον τραυματισμό του: «Είμαι καλά, θα δουλέψω πολύ έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Θα λείψω σίγουρα έξι μήνες και από εκεί και πέρα θα φανεί ανάλογα πως θα αντιδράσει το πόδι μου από τις θεραπείες».

Για το αν φοβήθηκε: «Ήμουν σίγουρος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο, ήμασταν 100% έτοιμοι για την πρόκριση. Όταν είσαι απ’ έξω φοβάσαι και αγχώνεσαι πιο πολύ αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν αφήσαμε την Γάνδη να αντιδράσει».

Για το αν θα έβαζε ποσοστά αν είναι ψυχολογία ή καθαρό ποδόσφαιρο αυτό που βιώνει ο ΠΑΟΚ: «Περάσαμε δύσκολα φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά γίναμε πιο δυνατοί. Βοήθησε πολύ ο προπονητής, πιστεύω 60-40 είναι η ψυχολογία. Τι να πω για τον Αντρέ; Αυτά που είδαμε χθες δεν τα βλέπεις συχνά, είναι το παράδειγμά μας».

Ποιον αντίπαλο θα ήθελε: «Θα διάλεγα τη Ρόμα,  αλλά θα διαλέξω την Φέγενορντ την οποία αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία και μου φάνηκε ότι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά σαν ομάδες. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μας αρέσει να υποφέρουμε και να παίρνουμε τις προκρίσεις».

Για το αν αναπολεί τις μέρες που έπαιζε κεντρικός χαφ: «Στην αρχή δεν μου άρεσε να πηγαίνω πίσω και πιο πίσω δεν πάει. Μου αρέσει να σκοράρω και αυτό γίνεται και από την άμυνα. Με τον Λουτσέσκου εξελίχθηκα πάρα πολύ και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό».

Για την κλήρωση με τη Μαρσέιγ: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου σε αυτή τη φάση θα αντιμετωπίζαμε σίγουρα ποιοτική ομάδα, αποφύγαμε τα χειρότερα και το σημαντικό είναι ότι αν περάσουμε τη Μαρσέιγ, στον ημιτελικό είναι βατή η κλήρωση. Δε φοβόμαστε κανένα, είναι μια ομάδα όπως κι εμείς και είναι 50-50.  Υπάρχει ποιότητα στη Μαρσέιγ, έχουν παραστάσεις με μεγάλες ομάδες, αλλά και εμείς εξίσου καλούς παίκτες για να ανταποκριθούμε αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι. Η Παρί πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δε λέει και κάτι»

Για αν θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι στη Μασσαλία:

«Αν θα έχω τελειώσει το χειρουργείο θα ταξιδέψω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.