ΠΑΟΚ: Ξεχνάει τις απουσίες στο μεγάλο ραντεβού!

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με σημαντικούς απόντες απόψε (17/3, 22:00) στην Ghelamco Arena κόντρα στη Γάνδη, στη ρεβάνς για τους "16" του ECL, όμως, έχει κατά νου μόνο την πρόκριση

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Καντουρί και Μιχαηλίδης μπορεί να είναι απόντες από τη σπουδαία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη απόψε (17/3, 22:00) στην Ghelamco Arena, όμως, ακόμη και με αυτό το δεδομένο, ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους οι “ασπρόμαυροι”: ότι μπορούν και θα καταφέρουν στη ρεβάνς του υπέρ τους 1-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα να πάρουν την πρόκριση για τους “8” του Europa Conference League!

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου, χωρίς τους συγκεκριμένους τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του, έχει καταστρώσει το πλάνο του για τη βασική ενδεκάδα με τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Λύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια στην άμυνα, τους Τσιγγάρα και Σβαμπ σε θέσεις αμυντικών μέσων, τον Αουγκούστο επιτελικό, τους Μπίσεσβαρ και Μίτριτσα σε θέσεις εξτρέμ και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης (σχηματισμός 4-2-3-1).

Θυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ πήρε μαζί του στην αποστολή για το Βέλγιο τους εξής: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Τέιλορ, Κουλιεράκη, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Σοάρες, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μίτριτσα, Άκπομ, Τσόλακ και Κούτσια.

Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής της Γάνδης, Χάιν Βαναΐζεμπρουκ, είναι αμφίβολο, αν τελικώς χρησιμοποιήσει εξ αρχής το μεγάλο αστέρι τς ομάδας του, τον Ταρίκ Τισουντάλι. Ο Μαροκινός, ο οποίος έπαιξε λίγα λεπτά στην αναμέτρηση της Τούμπας, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της Γάνδης για το βέλγικο πρωτάθλημα με την Μπέρσχοτ, για να πιάσει ρυθμό, όμως, και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει βασικός σήμερα.

Στην αποστολή της Γάνδης βρίσκονται οι: Μπολάτ, Ρεφ, Γιόχμανς, Οκούμου, Οπερί, Ενγκαντέ, Σισέ, Τορουναρίνγκα, Όλσεν, Φορτούνα, Γκοντό, Οβούσου, Οτζίτζα-Οφόε, Μπεζούς, Ντε Σαρτ, Κάστρο Μόντες, Χιούλσαγκερ, Σαμουάσε, Κουμς, Λέμανγιτς, Ντεπουάτρ, Τισουντάλι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Ντάνιελ Ζίμπερτ, ο οποίος ανήκει στην Elite κατηγορία, ενώ για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν και τέταρτος θα είναι ο Σβεν Γιαμπλόνσκι. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.