Μίντιλαντ: Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Βάγκνερ Λοβ

Η Μίντιλαντ απέκτησε τον 37χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Βάγκνερ Λαβ που είχε παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ, 11 χρόνια πριν, και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παίκτης της Μίντιλαντ είναι ο Βάγκνερ Λοβ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Conference League ανακοίνωσε τον 37χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό με καριέρα μεταξύ άλλων, σε Παλμέιρας, Φλαμέγκο, Κορίνθιανς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μονακό, στην Κίνα καθώς επίσης στην Τουρκία, σε Αλάνιασπορ και Μπεσίκτας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιζε στο Καζακστάν, στην Αλμάτι. 

Ο Λαβ, ως παίκτης μάλιστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, πριν από 11 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2011. Η Μίντιλαντ ανακοίνωσε τη συμφωνία για μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο Σβεντ Γκράβερσεν, τεχνικός διευθυντής της Μίντιλαντ, για την απόκτηση του Λαβ, είπε μεταξύ άλλων, τα εξής: “Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε τον Βάγκνερ Λοβ και παλιότρα αλλά τότε δεν μπορούσε να γίνει. Το φθινόπωρο ανοίξαμε και πάλι διάλογο και τώρα ήρθε η συμφωνία και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Δεν είναι πια ένας νέος παίτκης αλλά μέσα από τις συζητήσεις είναι ξεκάθαρο ότι έχει κίνητρο και είναι φιλόδοξςο και αυτό φαίνεται, επίσης, και στα αποτελέσματα των εργομετρικών. Ο Βάγκνερ Λοβ έρχεται με μεγάλη εμπειρία ως παίκτης, έχει παίξει στην Εθνική, έχει γνωρίσει διαφορετικούς πολιτισμούς και Πρωταθλήματα. Έχει ένα πολύ καλό προφίλ για να μπει στην ομάδα όπου μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του με τους πιο νέους και τους άλλους Βραζιλιάνους”. 

Ο Λαβ θα έχει το Νο19 στη φανέλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.