Λουτσέσκου “Η πρόκριση είναι στα χέρια μας”

Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρουμάνος τεχνικός

Ικανοποιημένος από τη γενικότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ αλλά όχι κι από την επιθετική αναποτελεσματικότητα παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του “Δικεφάλου”: «Κυριαρχήσαμε απέναντι σε καλό αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, και οι δύο ομάδες είχαν θέληση για τη νίκη. Ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι έληξε στο μηδέν και η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η πρόκριση είναι στα χέρια μας, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απ’ ότι η Σλόβαν σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι εύκολο ματς γι’ αυτούς με την Κοπεγχάγη, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εμείς πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για να καταλήξει: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό απέναντι στην εστία της Σλόβαν, στο τέλος είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έναντι μίας της αντιπάλου».

Λίγο μετά, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πρόσθεσε: «Προτιμώ να κερδίσω ένα παιχνίδι όπως είναι φυσιολογικό, αυτό το 0-0 στη Μπρατισλάβα απέναντι σε καλό αντίπαλο μας δίνει τη δυνατότητα οι ίδιοι να διαχειριστούμε την πρόκριση με ένα πάρα πολύ αποτέλεσμα απέναντι στη Λίνκολν. Ακόμη και για τη Σλόβαν δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι στην Κοπεγχάγη, παρά το ότι έχει ήδη προκριθεί».

Για τη δυστοκία των δύο επιθετικών ως τώρα είπε: «Noμίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα των δύο όσον αφορά το εύκολο γκολ, θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί σε θέση να σκοράρουν και δεν το καταφέρανε, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ελ Καντουρί, Μουργκ δεν αξιολόγησαν σωστά την κατάσταση όταν έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή οπότε είναι συνολικό πρόβλημα».

Για το αν η βιασύνη επηρέασε την τελική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του σχολίασε: «Νομίζω ότι η λέξη ”βιασύνη” χαρακτηρίζει περισσότερο την κατάσταση σήμερα. Θέλαμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να σκοράρουμε για να σβήσουμε την κακή εμφάνιση με τον Ατρόμητο. Έχω αναφέρει ξανά ότι το γκρουπ δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να πάρουμε».

Για τον φρενήρη ρυθμό που πήρε το ματς στο δεύτερο ματς κι αν αυτό εμπεριείχε κινδύνους αποκρίθηκε ως εξής: «Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν στιγμές τρανζίσιον, το οποίο διαχειριστήκαμε. Υπήρχε βιασύνη γιατί είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δύο πράγματα είπα στους ποδοσφαιριστές μου μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Το πρώτο ότι τα πράγματα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο ματς για να προκριθούμε και το δεύτερο ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον να μην το χάσεις».

Κι ολοκλήρωσε: «Κοιτάζουμε απλώς το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε σκαμπανεβάσματα έως τώρα στη σεζόν. Πολλά αποτελέσματα που είτε ήταν καλά, είτε άσχημα από εμάς. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού χάσαμε από τον Ατρόμητο. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ήρθε μια ισοπαλία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για να διαχειριστούμε καλύτερα τη συνέχεια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις σε ομάδες με νέα αρχή, νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία. Συμβαίνει στη Μάντσεστερ Σίτι το 2016, συμβαίνει τώρα στη Γιουβέντους. Η δουλειά μου είναι να προστατεύσω την ομάδα. Η θέληση των παικτών είναι τεράστια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.