Ανατροπή με Κασάμι η Βασιλεία, ήττα για Παρτιζάν (hls)

Η Βασιλεία με ανατροπή χάρη σε γκολ του Κασάμι επικράτησε με 3-2 της Καϊράτ εκτός έδρας, ενώ η Παρτιζάν έχασε στην Εσθονία από τη Φλόρα Ταλίν με 1-0.

Η Φλόρα Ταλίν επικράτησε της Παρτιζάν με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρτιν Μίλερ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο και έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση μιας και έφτασε τους 5 βαθμούς, “κρατώντας” την Παρτιζάν στους 7.

Η σέρβικη ομάδα που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, δεν κατάφερε να αντιδράσει και πλέον η Γάνδη είναι κοντά στο να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη στις 17:30, η Βασιλεία κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να πάρει το διπλό στο Αλμάτι από την Καϊράτ με σκορ 3-2. Ο Βάγκνερ Λοβ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 23ο λεπτό για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Καμπράλ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Χοβνανισιάν έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 56′, αλλά ο Ζεγκρόβα στο 69′ και ο Κασάμι στο 73′ έφεραν την ανατροπή για τη Βασιλεία. Ο Βορογκόφσκι αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις. Βασιλεία και Καραμπάγκ έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.