ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Αυτά ισχύουν για το ταξίδι στην Μπρατισλάβα

Αρκετά σημαντικά θέματα έχουν προκύψει αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίας φίλων του "Δικεφάλου" στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα οποία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προειδοποιεί

Σχεδόν δέκα ημέρες για την καθοριστική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League το πλαίσιο γύρω από τη φιλοξενία οπαδών του “Δικεφάλου” παραμένει “θολό”.

Υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες-εκρεμμότητες ακόμη, λόγος για τον οποίο η ΠΑΕ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα εναντίον της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα ενημερώνει πως:

  • Δεν είναι ακόμη σαφής ο αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, καθώς περιμένουμε από τη Σλόβαν να μας ενημερώσει για τους περιορισμούς που θα ισχύσουν όσον αφορά το ποσοστό φιλάθλων που επιτρέπονται στο γήπεδο. Στον τελευταίο Ευρωπαϊκό αγώνα υπήρχε περιορισμός ως προς την χωρητικότητα που δεν επιτρεπόταν να ξεπερνά το 50% του γηπέδου. Αν ισχύσει το ίδιο μέτρο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιούται περίπου 500 εισιτήρια, τα οποία ενδέχεται τελικά να είναι λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν στη Σλοβακία μετά από την κυβερνητική απόφαση που αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη.
  • Η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε πλήρως εμβολιασμένους (που έχουν πραγματοποιήσει την δεύτερη δόση 14 μέρες τουλάχιστον πριν το ταξίδι).
    Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα 5 τουλάχιστον ημερών (εφόσον την 5η μέρα υποβληθούν σε αρνητικό τεστ, ειδάλλως να παραμείνουν χωρίς τεστ σε 10ήμερη καραντίνα) με την είσοδο στη χώρα με συνέπεια να μην μπορεί κάποιος ανεμβολίαστος (εκτός αν έχει ταξιδέψει 5 μέρες πριν τον αγώνα) να παρακολουθήσει τον αγώνα και πολύ περισσότερο να διακινδυνεύσει την παραμονή του στη χώρα ως το πέρας της υποχρεωτικής καραντίνας του.
  • Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ελληνικού προξενείου το πιστοποιητικό νόσησης δεν γίνεται δεκτό για την είσοδο στη χώρα, παρά μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γι’ αυτό και τα εισιτήρια που θα παραλάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τα διαθέσει μόνο σε εμβολιασμένους και θα χρειαστούν τα παρακάτω: επίδειξη του πιστοποιητικού, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, mail και αριθμός ταυτότητας. Ο τρόπος διάθεσης θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες και μόλις γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα μας διατεθεί.
  • Για την είσοδο στη χώρα θα χρειαστεί η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας πριν ταξιδέψει κάποιος στη Σλοβακία: https://covidforms.nczisk.sk/eborder.php?eng
  • Για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν απευθείας στη Σλοβακία αεροπορικώς θα χρειαστεί να συμπληρωθεί το PLF: https://www.mindop.sk/covid/forms/edit/c4d8a9207bfaf662f5bf978f44f2b107376d
  • Συστήνουμε στους φιλάθλους μην προχωρήσουν σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων μέχρι να γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αντίστοιχα ο τρόπος διάθεσής τους“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.