Βασιλεία-Ομόνοια 3-1: Πλήρωσε τα λάθη της (hls)

Η Ομόνοια ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά προδώθηκε από δικά της λάθη τα οποία μια πιο ποιοτική ομάδα όπως η Βασιλεία δεν τα συγχώρεσε.

Η Βασιλεία έχοντας ως εκ των κορυφαίων της τον Παϊτίμ Κασάμι προηγήθηκε στο ματς στο 19ο λεπτό, όταν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έκανε το γύρισμα από πλάγια θέση, η μπάλα βρήλε το δοκάρι και στρώθηκε στον Μίλαρ που έκανε το 1-0.

Η Ομόνοια όμως είχε την απάντηση οκτώ λεπτά αργότερα, όταν η Στεφανί Φραπάρ είδε το πέναλτι του Κομέρ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζόρντι Γκόμεζ για το 1-1 στο 28ο λεπτό.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Βασιλεια την Ομόνοια στο 40ό λεπτό όταν ο σκόρερ της κυπριακής ομάδας έκανε χέρι στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρτούρ και έκανε το 2-1 για την ελβετική ομάδα πριν βγει το ημίχρονο.

Στο 53′ ειχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντούρις να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα η Ομόνοια χωρίς να τα καταφέρνει. Το ματς ήταν ανοιχτό ως το τέλος με την Ομόνοια να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να πετύχει δεύτερο γκολ.

Αντιθέτως η Βασιλεία στο 88′ “κλείδωσε” τη νίκη. Από ένα λάθος των φιλοξενούμενων ο Ζέγκροβα βγήκε σε θέση τετ α τετ και έκανε το 3-1 που έφερε τη Βασιλεία στην κορυφή ισόπαλη με την Καραμπάγκ, την ώρα που η Ομόνοια έμεινε στον έναν βαθμό παρέα με την Καϊράτ Αλμάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.