ΠΑΟΚ: Εν. Μιχάι “Στόχος μας είναι η ατομική και η ομαδική βελτίωση”

Ο νεαρός αμυντικός με υψηλό βαθμό απόδοσης σχολίασε τόσο τη σπουδαία νίκη στο "Πάρκεν Στάντιον" όσο και το κυριακάτικο ντέρμπι

Ο Ενέα Μιχάι επέστρεψε σε αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ και μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη τα πήγαν πολύ καλά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σημαντικότατη νίκη στην Κοπεγχάγη.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός αμυντικός τοποθετήθηκε γύρω από το κεφάλαιο “πίεση” στον “Δικέφαλο”: «Στον ΠΑΟΚ πάντα υπάρχει πίεση, είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, να μεγαλώσουμε στην Ευρώπη. Όσο καλύτερα ανταποκρινόμαστε εμείς οι παίκτες στην πίεση, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε. Έχουμε μάθει στην πίεση. Είναι λογικό όταν είσαι στο 2-1, γιατί παίζεται η πρώτη θέση. Έπρεπε να το διαχειριστούμε διαφορετικά το διάστημα από το γκολ της Κοπεγχάγης μέχρι το τέλος. Σκεφτόμαστε μόνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλέον. Θα έρθει η ώρα και για το ματς με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα. Το θέλουμε πολύ, να πάρουμε την πρώτη θέση και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση και στα νοκ άουτ».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι σχολίασε: «Είναι δεδομένο ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, δεν είναι τελικός, ούτε ίδιες συνθήκες με την τελευταία νίκη στο Καραϊσκάκη. Έχουμε δυο μέρες να προετοιμαστούμε, ξέρουμε τον αντίπαλο. Δεν είναι τελικός, αλλά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πάρουμε την νίκη».

Και κατέληξε ως εξής: «Ο στόχος μας είναι η ατομική και η ομαδική βελτίωση. Η άμυνα αρχίζει από την επίθεση και η επίθεση αρχίζει από την άμυνα. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.