Λουτσέσκου: “Ήμασταν ηλίθιοι, που δε νικήσαμε το Βόλο…” (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας στη σημερινή (20/10) συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Κοπεγχάγη στη Δανία, για το απίστευτο αποτέλεσμα που προηγήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα

Το αυριανό (21/10) παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στη Δανία, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα, όμως, ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει στη σημερινή (20/10) συνέντευξη Τύπου το απίστευτο αποτέλεσμα που προηγήθηκε, στον αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής του “Δικέφαλου”, μάλιστα, δεν μάσησε τα λόγια του και δεν ήταν φειδωλός στους χαρακτηρισμούς για την ομάδα του…

Αρχικά, είπε για τη διαχείριση που καλείται να κάνει εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί: “Τη δεδομένη στιγμή έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο μεγάλα παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι είναι το αυριανό και έχουμε χρόνο για το επόμενο. Δεν τίθεται θέμα προτεραιοτήτων για την ομάδα. Ο κύριος στόχος και η διαχείριση που γίνεται, είναι να αντιληφθούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τις καλύτερες λύσεις και θα είναι πιο έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Οπότε, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα αγωνιστεί, θα ξέρει ότι έχει τη στήριξη της ομάδας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βγάζει ενέργεια στην έδρα της, έχει επιθετικότητα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε και εμείς σε αυτό το παιχνίδι”.

Ερωτώμενος για το παιχνίδι με τον Βόλο που προηγήθηκε και την πορεία του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, απάντησε: «Η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο μού λέει ότι ο κόσμος αναλύει μόνο το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν ηλίθιοι, γιατί δεν το κερδίσαμε! Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορώ να πω ότι υπήρξε μια αίσθηση χαλαρότητας, που μας κόστισε. Δεν υπήρξε κάποια κατάσταση που ήμασταν απροετοίμαστοι, ήταν η χαλαρότητα που επικράτησε λόγω της διαφοράς των γκολ. Μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ μακριά από το σύνολο που θέλουμε να γίνουμε, ωστόσο αυτές οι καταστάσεις μας βοηθούν να χτίσουμε. Μπορώ να πω ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα γινόταν στο μέλλον ή σε έξι μήνες, όταν θα είμαστε όπως θέλουμε”.

Σχετικά με το που θα κριθεί το ματς με την Κοπεγχάγη τόνισε: “Σε δύο πράγματα. Στο πνεύμα που πρέπει να επιδείξουμε για να θυσιαστούμε, να τρέξουμε για κάθε μπάλα και δεύτερον στη μεγάλη υπευθυνότητα από όλους. Θα πρέπει να είμαστε και εμείς πολύ επιθετικοί, για να μη δώσουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση και απαιτούνται πολλά πράγματα για να τα καταφέρουμε”.

Για την υποστήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Parken Stadium είπε: “Σίγουρα μας δίνει πάντα ένα έξτρα κίνητρο η στήριξη του κόσμου. Είναι ένα διαφορετικό «σπρώξιμο», να βρίσκεται ο κόσμος δίπλα μας. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται με οπαδούς και έτσι έχει φτιαχτεί να παίζεται”.

Για το αν παραμένει ανοιχτή η πρώτη θέση στον όμιλο απάντησε: “Θεωρώ ότι η κατάσταση στον όμιλο είναι ακόμη ανοιχτή. Η δεύτερη θέση σου δίνει τη δυνατότητα να προκριθείς στον επόμενο γύρο. Υπάρχουν τρεις ομάδες που κυριαρχούν στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και υπάρχει και η Λίνκολν, που έχει δείξει ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Όποιος χάσει βαθμούς απέναντι στη Λίνκολν, θα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα για την πρόκριση”.

Όσο για τους συνεχείς αγώνες που δίνει η ομάδα του επεσήμανε: “Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες δεν είχαμε τους παίκτες που θα θέλαμε. Είχαμε λίγους παίκτες στις προπονήσεις. Μιλώντας μόνο για το εγχώριο πρωτάθλημα, σίγουρα είναι καλύτερη η κατάσταση όταν έχεις έναν αγώνα την εβδομάδα. Είμαστε μια ομάδα, όμως, που μας αρέσει να συμμετέχουμε και στις δύο διοργανώσεις. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και είναι ένα έξτρα κίνητρο, όταν έχεις κάθε τρεις ημέρες ένα παιχνίδι”.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου των Ρασβάν Λουτσέσκου και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σήμερα στο Parken Stadium


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.