Λουτσέσκου για Λίνκολν: “Νίκη με κάθε κόστος”

Όλα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν αλλά και οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού για τις μετεγγραφές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τις μετεγγραφές. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι οι εξής… 

Για το ότι οι άνθρωποι της Λίνκολν, στην αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου, είπανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, είπε: “Και οι άλλες ομάδες που παίξαμε στα προκριματικά, ο κάθε προπονητής έλεγε τα ίδια. Ίσως να είναι μια στρατηγική από την πλευρά τους, ίσως να αισθάνονται έτσι αλλά εδώ που είμαστε στους ομίλους όλοι μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με κάθε κόστος κόντρα στην Λίνκολν, προερχόμαστε από ένα πολύ κακό απόγευμα και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν έξι παιχνίδια και δεν μπορείς να διανοηθείς ότι θα χάσεις βαθμούς εκτός έδρας”.

Για το ότι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ περίπου 2,5-3 μήνες και σε ποιο επίπεδο πιστεύει πως βρίσκεται η ομάδα με βάση τα “θέλω” του, είπε: “Είμαστε στην αρχή της αρχής. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία στους αγώνες που δώσαμε μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε κι αδυναμίες. Στα παιχνίδια που καταφέρνουμε να ξεκλειδώσουμε νωρίς τα πάμε περίφημα. Στα άλλα που αντιμετωπίζουμε δυσκολίες χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Είναι κάτι καθαρά πνευματικό. Θα πρέπει να το διορθώσουμε. Είχαμε αρκετές ατυχίες με απώλειες και πρέπει να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες και να καταλάβουν όλοι πως είναι σημαντικοί για την ομάδα. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν σωστή νοοτροπία, ακόμα και σε αγώνες που δεν παίζουμε καλά. Έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει άπαντες να είναι διαθέσιμοι. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολύ εύκολα. Αυτό θέλει δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Σε 3-4 μήνες θα είναι όλα μία ανάμνηση”.

Για το αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής, είπε: “Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ίσως να μην λειτουργήσαμε καλά, ίσως να λειτουργήσαμε… Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση για εμάς. Καταλαβαίνω ότι οι παίκτες που ήρθαν, θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν όσα ζητάμε, να προσαρμοστούν. Δεν είναι εύκολο να πω ότι ήρθε ένας παίκτης και είμαι καλυμμένος. Το είχα πει και πριν το τέλος της κανονικής μεταγραφής περιόδου. Δεν ξέρω αν είναι η λύση να έρθει ένας ελεύθερος και να έρθει για να πούμε ότι φέραμε. Θα προτιμούσα να είχαν λυθεί πολύ νωρίτερα τα μεταγραφικά ζητήματα παρά να φτάναμε στην περιόδο των ελεύθερων. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε μια ή δυο μέρες…

Περιμένω την επιστροφή των παικτών που λείπουν και να έχουμε περισσότερες λύσεις στα επόμενα παιχνίδια. Να κερδίσουμε την καλή ψυχολογία, να δουλέψουμε το πνευματικό κομμάτι και να δουλέψουμε καλύτερα και διαφορετικά για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, παίρνοντας παίκτες που θα είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν. Αν υπάρξει παίκτης τέτοιος και τώρα, δεν θα είχα πρόβλημα…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.