ΠΑΟΚ-Ριέκα: Τσόλακ “Η Ριέκα έχει την ευκαιρία να περάσει, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός”

Ο - δανεικός στη Μάλμε - Κροάτης επιθετικός του "Δικεφάλου" που είχε αποκτηθεί πέρσι από τη Ριέκα σχολίασε την αναμέτρηση των δύο ...

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ριέκα είναι ο Αντόνιο Τσόλακ.

Πέρσι τέτοιο καιρό ο “Δικέφαλος” είχε προχωρήσει στην πλέον δαπανηρή μεταγραφή του καλοκαιριού προκειμένου να τον αποκτήσει από την κροατική ομάδα. Πάραυτα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις προσδοκίες και των δύο με συνέπεια τον περασμένο Ιανουάριο ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Μάλμε.

Στο περιθώριο των δηλώσεών του για τα Play Off του Champions League στη μάχη που δίνει με τη σουδική ομάδα και μέχρι τώρα την οδηγεί με επιτυχία, αναφέρθηκε και στη μονομαχία των δύο πρώην ομάδων του σχολιάζοντας ως εξής: «Είδα το πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, όπως ήταν αναμενόμενο στην Τούμπα. Όμως η Ριέκα έπαιξε έξυπνα, αμύνθηκε καλά και πρέπει να σημειώσω ότι ο Πρσκάλα ήταν υπέροχος. Η Ριέκα πέτυχε και το γκολ, το οποίο της δίνει καλές πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς στο Ρουγέβιτσα. Η Ριέκα έχει την ευκαιρία να περάσει, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, με ποδοσφαιριστές που μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση μέσα σε πέντε λεπτά». 

Για την παρουσία του στη Μάλμε: «Αυτή τη στιγμή ζω το όνειρο μου, το Champions League είναι κοντά, επέστρεψα στην Εθνική Κροατίας, σκοράρω και παίζω καλά. Πραγματικά δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα». 

Για το μέλλον του: «Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πράγματα που δεν περνούν από το χέρι μου αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι ευχαριστημένος στη Μάλμε και θα ήθελα να μείνω έτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.