Ριέκα-Χιμπέρνιαν 4-1: Οι Κροάτες στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Τον αντίπαλό τους στα Playoffs του Europa Conference League ξέρουν πλέον οι Θεσσαλονικείς.

Το εμπόδιο της Ριέκα θα κληθεί να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπει στους ομίλους της Διοργάνωσης. Οι Κροάτες δυσκολεύτηκαν στην αρχή απέναντι στη Χιμπέρινιαν, αλλά κατάφεραν να πάρουν εύκολα την πρόκριση για τα Playoffs του Europa Conference League κερδίζοντας με 4-1 εντός έδρας (5-2 συνολικό σκορ).

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Πάβιτσιτς στο 37′, αλλά η ομάδα από την Σκωτία ισοφάρισε στο 56′ με το γκολ του Ματζένις.

Όμως στο 67′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του ΜακΓκρέγκορ με δεύτερη κίτρινη και ένα λεπτό μετά δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα τους στο ματς. Ο Αμπάς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μούριτς για το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 3-1 στο 73′ μετά την τελική πάσα του Γκάλοβιτς.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90+3′ με σκόρερ τον Μπούσνια, που είχε εισέλθει στο ματς στο 77′ αντικαθιστώντας τον Ομπρεγκόν.

Άξιο αναφοράς και ότι στο 72′ του αγώνα μπήκε ο γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού Σίνισα Γκόγκιτς, ο Άλεξ, ο οποίος είναι διεθνής με την Κύπρο!

Κόκκινη: 67′ ΜακΓκρέγκορ

Σκόρερ: 37′ Πάβιτσιτς, 68′, 73′ Αμπάς, 90+3′ Μπούσνια – 56′ Ματζένις

Ριέκα: Πρσκάλο, Τοόμετσακ, Γκάλοβιτς, Κρέσιτς, Σμόλιτς, Πάβιτσιτς, Τσερίν (66′ Λίμπερ), Μούριτς, Αμπάς, Αμπέμ (90+1′ Βούκσεβιτς), Ομπρεγκόν (77′ Μπούσνια)

Χιμπέρνιαν: Μέισι, Ντόιγκ, ΜακΓκρέγκορ, Πορτέους, ΜακΓκίν, Ματζένις, Ντόιλ-Χέις, Νιούελ (86′ Κάμπελ), Μέρφι (72′ Γκόγκιτς), Νίσμπετ, Μπόιλ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.