Μιλόγεβιτς: “Αύριο είναι μια νέα μέρα”

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε ότι δεν έφτανε η προσπάθεια που έγινε για να έρθει η πρόκριση, πως πιστεύει στους παίκτες του και έστρεψε άμεσα το βλέμμα στην επόμενη μέρα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η προσπάθεια που έγινε δεν έφτανε για να έρθει η πρόκριση. Αναλυτικά τα όσα είπε για:

Τον αποκλεισμό από τη Βελέζ:

“Δεν έπρεπε καν να φτάσουμε στα πέναλτι. Τώρα αν το χάσαμε στη Βοσνία ή σήμερα…; Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ξέραμε ότι θα παίξουν πολύ σφιχτά, μαν του μαν, με πολλά φάουλ. Ήμασταν προετοιμασμένοι.

Ας πούμε ότι στη Βοσνία δεν ήμασταν. Με τις ευκαιρίες που κάναμε θα έπρεπε να βρούμε ένα γκολ. Τέλος πάντων δεν ήρθε. Είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που είναι θετικό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε 120 λεπτά.

Δεν θα μπω στη συζήτηση αν πέρασε η πιο τυχερή ομάδα. Η ΑΕΚ δεν πέρασε και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το παιχνίδι παίχθηκε στο γκολ. Είχαν μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, εμείς πολλές. Τώρα που οφείλεται αυτό; Παίξαμε και με τους δυο επιθετικούς… Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά. Απλά ήταν λίγο για να προκριθούμε”.

Την κόπωση:

“Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Κουρασμένη ήταν και η άλλη ομάδα. Τις ευκαιρίες έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Θέλει ανάλυση πιο βαθιά που δεν βρήκαμε το γκολ. Ισως παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ξέρω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ. Ξέρω την ΑΕΚ και σαν πιο παλιός. Την έχω ζήσει.

Είναι μεγάλο φορτίο που θα έχουμε στην πλάτη μας. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Θέλω τη συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι θετικός και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά”.

Τη διαδικασία των πέναλτι:

“Στη συζήτηση για τα πέναλτι, το έχασαν τα παιδιά που είπαν ότι είναι καλά και μπορούν να εκτελέσουν. Ο τερματοφύλακάς μας έπιασε δύο. Δεν είναι εύκολο. Και χάσαμε τρία. Δεν έχει σημασία αν είναι ψυχολογία ή κούραση. Σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε. Αλλάζουμε σελίδα. Αύριο είναι μία νέα μέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης