Πέρασε η Κουόπιο και περιμένει τον Άρη ή την Αστάνα

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, η Κουόπιο επικράτησε 3-2 της Βόρσκλα στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενο φάση του Conference League, αναμένοντας τον επόμενο αντίπαλο της, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Άρης - Αστάνα.

Στην επόμενη φάση του Europa Conference League προκρίθηκε η Κουόπιο, κάνοντας την έκπληξη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι Φινλανδοί επικράτησαν 3-2 στην πατάταση της Βόρσκλα στην Ουκρανία και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πλέον οι Φινλανδοί περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο τους, ο οποίος θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Άρης – Αστάνα.

Η Κουόπιο κατάφερε να μείνει “ζωντανή” στο ματς με γκολ στο 93′ και πέρασε στον επόμενο γύρο με “χρυσό” σκόρερ της τον Ούντο.

Η Βόρσκλα άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Θιλ, ωστόσο η Κουόπιο “απάντησε” άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σέμπαν στο 49′.

Ο Σκλίαρ στο 55ο λεπτό έκανε το 2-1, ωστόσο οι επίμονοι Φινλανδοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν τμε τον Νισίλα στο 93ο λεπτό και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Η Βόρσκλα έμεινε με δέκα παίκτες στο 95ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Κουσνιρένκο, η Κουόπιο εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και με τέρμα του Ούντο στο 111΄ έκανε το 3-2 και πήρε την πρόκριση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.