Άρης: Ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή στο “Κλ. Βικελίδης”

Ο Άρης υποδέχεται την Αστάνα στη ρεβάνς της ήττας του 2-0 στο πρώτο ματς και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή (21:30 Novasports2HD).

Οι “κίτρινοι” γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια στο συγκεκριμένο ματς και θα επιτεθούν από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να ισοφαρίσουν αρχικά το σκορ του πρώτου αγώνα και στη συνέχεια θα κυνηγήσουν το γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση. Ο Άκης Μάντζιος φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ντένις θα καθίσει στην εστία, με τους Φαμπιάνο και Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας. Οι Σούντγκρεν και Σάκιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ματίγια και Σάσα να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνι θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοίο, με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Καζάκοι θα ξεκινήσουν το ματς με τους Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Έμπονγκ, Κουάτ, Τσουπέρκο, Τομάσοφ, Πέδρο Εουτζένιο και Μπαρσεγκιάν. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φάμπρι από την Ιταλία, με βοηθούς τους Περέτι και Ιμπαριάλε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.