Λεκμπέλο: Μπορεί να το γυρίσει ο Άρης!

Ο παλιός παίκτης του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο, αναφέρθηκε στην “μάχη” που θα δώσει ο Άρης κόντρα στην Αστάνα, με στόχο την πρόκριση.

Ο Λεκμπέλο, μιλώντας στο Yellow Radio, 101,7 μίλησε για το θέμα της υγείας του αλλά και το ματς κόντρα στην Αστάνα.

Αναλυτικά:

Αρχικά για την υγεία του ανέφερε:

Υπάρχει μία στασιμότητα. Με το λίγο μου περπάτημα βοηθάω τα πόδια για να μπορέσω να κυκλοφορήσω, καλά πάω, η ψυχολογία μου είναι καλή, βρισκόμαστε και με φίλους για κανένα καφέ. Θυμόμαστε τα παλιά, με τον Γκαντίνα που πείραζε τους πάντες, παίκτες και προπονητές, με τον Μόκαλη και πως τους έβγαινε το λάδι στην Ολλανδία στις προετοιμασίες, και με τους δικούς μας τους συμπαίκτες το 90′.

Για τα ματς με την Αστάνα:

Εγώ την Αστάνα την περίμενα καλύτερη. Είναι η ομάδα που πάντα είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην χώρα της και έχει στην διάθεση της πολλούς καλούς παίκτες. Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες καλές, οι δύο φάσεις αν ήταν λίγο πιο προσεκτικά τα τελειώματα, ο Άρης θα βρισκόταν στο 0-2. Μπορεί να περάσει στο επόμενο ματς. Με τον τρόπο που κατέβαζε την μπάλα στην περιοχή, σου έδινε την εντύπωση ότι εύκολα φέρνει την μπάλα στην περιοχή. Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που δεν υπήρχαν ευκαιρίες, ένιωθες ότι ένα γκολ θα μπει, ότι θα λήξει έστω 1-1. Θυμάμαι και με την Κατοβίτσε που είχαμε χάσει ευκαιρίες, έγινε από το πουθενά ένα πέναλτι, προηγήθηκαν 1-0.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη:

Ο Άρης έχει την κατοχή, αλλά μόνο με την κατοχή δεν παίρνεις αποτέλεσμα, χρειάζεται η ομάδα -και τον ψάχνει χρόνια- τον άνθρωπο που θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο μόνος παίκτης που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα είναι ο Μάνος.

Kαι ο Μήτρογλου πρέπει να δείξει, να προσπαθήσει παραπάνω. Του δίνονται και θα του δοθούν ευκαιρίες.

Πρέπει ο Άρης να γίνει πάντως πιο επιθετικός, να κάνει σουτ, να μην προσπαθεί να μπει με την μπάλα στα δίχτυα, αυτό δεν γίνετε. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Για τον κόσμο:

Θα βοηθήσει ο κόσμος. Και οικονομικά αλλά και με την ώθηση που θα δώσει. Ο Άρης πέρυσι μετά την ομάδα του Φοιρού έκανε την καλύτερη πορεία της φέτος, θα είχε βοηθηθεί ακόμη παραπάνω από τον κόσμο. Θα είχαμε εισπράξεις, θα κατέβαινε ο κόσμος να στηρίξει, φέτος είναι ευκαιρία. Ο κόσμος διψάει να δει την ομάδα μέσα στο γήπεδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.