Conference League: Μια νίκη και μια ήττα για τις Κυπριακές ομάδες

ΑΕ Λεμεσού και Απόλλων Λεμεσού ρίχτηκαν σήμερα (22/7) στην ευρωπαϊκή μάχη και η συγκομιδή για τη Κύπρο ήταν μια νίκη και μια ήττα

Ημέρα προκριματικών για το Conference League ήταν η σημερινή (22/7) με τις Κυπριακές ομάδες να αγωνίζονται στον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο ΑΕ Λεμεσού επικράτησε 1-0 της Βλάζνια Σκόντερ από την Αλβανία και έκανε το πρώτο βήμα για τη συνέχεια των προκριματικών. Το μοναδικό γκολ του αγώνα, πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σκέποβιτς δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε με 1-3 μέσα στην έδρα του από την Ζίλινα της Σλοβακίας. Ο Ντούρις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 25ο ο Τζράντι ισοφάρισε σε 1-1. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το 2-1 με τον Μπερνάτ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-1 στο 51ο λεπτό και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι λοιπόν, ο μεν ΑΕ Λεμεσού πρέπει να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ ενώ ο Απόλλων Λεμεσού να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.