Μάντζιος: “Υπάρχει πίστη στην ομάδα για να το γυρίσουμε”

Οι δηλώσεις του Ακη Μάντζιου μετά την ήττα του Άρη στο πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα και εν όψει της ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο Άρης έχασε από την Αστάνα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον β’ γύρο του Conference League. Τώρα, στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Μετά το παιχνίδι, ο Ακης Μάντζιος είπε: “Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και αξίζαμε. Ξεκινήσαμε καλά με ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν το πετύχαμε, Αντίθετα, δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ ενώ ήμασταν καλύτεροι και σε γενική εικόνα ελέγξαμε τον ρυθμό. Γνωρίζαμε πως αντίπαλος έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τα παιχνίδια που είχε στα πόδια του”.

Πρόσθεσε: “Αν δεν καταφέρεις να κάνεις το γκολ… Και δυστυχώς φεύγουμε με άδεια χέρια. Υπάρχει πίστη στην ομάδα για να το γυρίσουμε. Όλα γυρίζουν, θα ηρεμήσουμε, θα συγκεντρωθούμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην έδρα μας”.

Συμπλήρωσε: “Ο Ματέο είχε ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και ζήτησε αλλαγή. Ο Σούντγκρεν είχε πονόλαιμο και ελπίζω να είναι καλά και τα δύο παιδιά για να μας βοηθήσουν, όπως και ο Φαμπιάνο να είναι ΟΚ με την μπλε κάρτα για να έχουμε μια λύση παραπάνω στις θέσεις των στόπερ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.