Το όνειρο έγινε εφιάλτης…

«Βαριά» ήττα με 0-4 από τη Ρωσία γνώρισε η Εθνική Ελλάδας Κ19 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Βαριά» ήττα με 0-4 από τη Ρωσία γνώρισε η Εθνική Ελλάδας Κ19 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Τα παιδιά του Γιάννη Γκούμα παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα, αφού στο πρώτο είχαν πολύ καλή απόδοση και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί, ωστόσο στο δεύτερο μισό, κατέρρευσαν μετά τα δύο γρήγορα γκολ στο 50’ και στο 51’ και δεν μπόρεσαν από εκεί και πέρα να σηκώσουν κεφάλι, δεχόμενοι ακόμη δύο τέρματα. 

Η γαλανόλευκη ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με περισσότερο ενθουσιασμό ελέω και της δύναμης της έδρας (πολύς κόσμος στο ΑΕL FC Arena) έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Στο 22’ ο Βέργος έκανε μόνος την προβολή μπροστά από την αντίπαλη εστία μετά τη σέντρα του Σάλιακα από δεξιά, αλλά σημάδεψε έξω.

Εννιά λεπτά αργότερα (31’) ο Κουλούρης έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο να ανοίξει το σκορ αλλά η δική του προβολή (ολομόναχος) βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. 

Το δίλεπτο της καταστροφής, ξεκίνησε στο 50’, με τον Τσέρνοφ να νικά με κεφαλιά τον Κότσαρη έπειτα από κόρνερ του Γκολόβιν ενώ στο 51’ και μετά από λάθος του Ρούσου στη μεσαία γραμμή, ο Σεϊντάεφ πάσαρε στον ξεμαρκάριστο Γκασίλιν που με πλασέ έγραψε το 2-0.

Τα πράγματα άρχισαν να «ξεφεύγουν» στο 64’, αφού η ελληνική άμυνα είχε ανέβει πολύ ψηλά στο γήπεδο και οι Ρώσοι το εκμεταλλεύονταν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ρούσος ανέτρεψε τον Μελκάτζε στο 64’ και ο Σεϊντάεφ δεν λάθεψε από τη λευκή βούλα για το 3-0 στο 65’, ενώ η Εθνική έμεινε με 10 παίκτες στο 68’, έπειτα από αποβολή του Τσελεπίδη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον σκόρερ του τρίτου τέρματος. 

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 79’, όταν ο Τσέρνοφ και πάλι με κεφαλιά μετά το φάουλ του Μελκάτζε, νίκησε τον Κότσαρη. 

Ο Ούγγρος διαιτητής της αναμέτρησης, Τάμας Μπόγκναρ, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κυριακόπουλο, Βασαΐτη και Μπαρίνοφ.

Οι συνθέσεις:
 
Ρωσία (Ντμίτρι Χόμουχα): Μιτριούσκιν, Σερνόφ, Κοτζανιάζοφ, Γιακούμπα, Μακάροφ, Γκούλιεφ, Μπαρίνοφ (71΄ Σερόφ), Γκολόβιν (58΄ Μελκάτζε), Μπεζντενέζνικ (46΄ Ζούεφ), Σεϊντάεφ, Γκασίλιν
 
Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Κότσαρης (85΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (62΄ Ορφανίδης), Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κουλούρης (72΄ Βασαΐτης), Βέργος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.