Κατά της τρομοκρατίας οι Ιταλοί

Οι Αντόνιο Κόντε και Τζιανλουίτζι Μπουφόν έστειλαν το μήνυμά τους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι επιθέσεις είναι φυσιολογικό να σοκάρουν τους ανθρώπους.

Οι Αντόνιο Κόντε και Τζιανλουίτζι Μπουφόν έστειλαν το μήνυμά τους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι επιθέσεις είναι φυσιολογικό να σοκάρουν τους ανθρώπους. Ο Μπουφόν υπογράμμισε πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να συνηθίσει ο κόσμος αυτού του είδους της ενέργειες, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “σκουάτρα ατσούρα” τόνισε πως ελπίζει αυτές οι εξελίξεις να μην επηρεάσουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Μπουφόν τόνισε: “Είναι φυσικό να ανησυχούμε και αυτό είναι ένα δείγμα ότι δεν συνηθίζουμε κάτι τόσο απάνθρωπο. Βλέποντας τις ειδήσεις, συνειδητοποίησα πως η αντίδρασή μου δεν ήταν τόσο δυνατή όσο εκείνη για το Παρίσι. Και αναρωτήθηκα αν αρχίζω να το «συνηθίζω». Έχει αρχίσει να γίνεται «φυσιολογικό»; Ας παραμείνουμε σε εγρήγορση και ας διατηρήσουμε την ικανότητα να μας σοκάρουν τέτοιου είδους επιθέσεις στην ελευθερία”.

Από την πλευρά του, ο Κόντε υπογράμμισε: “Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες που μιλάμε για φρικτά πράγματα ενώ προετοιμαζόμαστε για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Τα Ευρωπαϊκά και τα Παγκόσμια Κύπελλα είναι διοργανώσεις όπου άνθρωποι από όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται για μια γιορτή του ποδοσφαίρου”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Πραγματικά ελπίζω τέτοια γεγονότα να μην προκαλέσουν προβλήματα σε κάτι που δίνει πάντα πάθος και χαρά στον κόσμο. Φυσικά δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε σαν να μην συνέβησαν. Είναι τρομακτικό, δεν το αρνούμαστε. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσουμε σε όλα αυτά, είναι να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο χωρίς φυσικά να προσποιούμαστε ότι δεν έχει συμβεί κάτι. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε στον κόσμο. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να το χαλάσει αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.