Να επιστρέψουν τα “έξτρα” εισιτήρια καλεί η Δανία τους Αλβανούς οπαδούς

Ιστορική σημασία έχει για την Αλβανία το ματς με τη Δανία, στις 4 Σεπτεμβρίου στην Κοπεγχάγη.

Ιστορική σημασία έχει για την Αλβανία το ματς με τη Δανία, στις 4 Σεπτεμβρίου στην Κοπεγχάγη. 

Με νίκη η γειτονική χώρα θα βρίσκεται “αγκαλιά” με την απευθείας πρόκριση στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στα χρονικά και δεν υπάρχει Αλβανός φίλαθλος που να μην θέλει να παρακολουθήσει από κοντά το συγκεκριμένο ματς. Ομως, ελοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων και οι “τυχεροί” θα είναι μόνο 2.150, όσα δηλαδή τα εισιτήρια που έχει διαθέσει η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας (DBU) στους φιλοξενούμενους.

Στις πλήροφορίες που διέρρευσαν ότι εκατοντάδες Αλβανοί από διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης έχουν προμηθευτεί “έξτρα” εισιτήρια και θα βρίσκονται ανάμεσα στους Δανούς, η DBU τοπθετήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Ετσι, ζήτησε από τους φίλους των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν τα εισιτήρια αυτά και να αποζημιωθούν. Σε περίπτωση που δεν το κάνουν και προσπαθήσουν να εισέλθουν στο “Πάρκεν” στις 4 Σεπτεμβρίου, θα απομακρυνθούν.

Ο αγώνας είναι ήδη “sold out” και ο διευθυντής επικοινωνίας της DBU, Γιάκομπ Χόγερ διευκρίνισε: «Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απαγορεύσουμε την είσοδο σε εκατοντάδες οπαδούς της Αλβανίας, τη στιγμή που εκατοντάδες Δανοί παραμένουν στη λίστα αναμονής για ένα εισιτήριο. Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τους Αλβανούς να επιστρέψουν τα εισιτήρια που προορίζονται για Δανούς φιλάθλους».

Η Δανία και η Πορτογαλία είναι επικεφαλής του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016 με 12 βαθμούς. Δύο λιγότερους έχει η Αλβανία, η οποία είναι παράλληλα η καλύτερη τρίτη όλων των ομίλων, που σημαίνει ότι αν η προκριματική φάση τελείωνε σήμερα, θα εξασφάλιζε και αυτή την απευθείας συμμετοχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.