Ελλάδα-Κύπρος 0-0: Λευκή πρεμιέρα! (vid)

H Εθνική Ελλάδος του Γιάννη Γκούμα παραχώρησε ισοπαλία στην Εθνική Κύπρου του Γιάννη Οκκά χάνοντας την ευκαιρία να μπει με το δεξί στα προκριματικά του EURO 2023.

Ελλάδα και Κύπρος αλληλοεξουδετερώθηκαν στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του EURO 2023. To 0-0 της Λεωφόρου είναι αντιπροσωπευτικό των προσπαθειών των δύο ομάδων με το δοκάρι του Ιωαννίδη στο 9ο λεπτό να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Όλο το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλη μεγάλη φάση καθώς αμέσως η Κύπρος ισορρόπησε. Στην αρχή του δεύτερου μέρους ο Μανδάς έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Κωστή, ενώ στο 66′ ο Ιωαννίδης είδε τον Κίτο να του λέει “όχι” ενστικτωδώς. 

Μέχρι το 90′ η Ελλάδα ήταν καλύτερη αλλά απείλησε μόνο στο τέλος με τους Πινακά και Ζαγαρίτη να αστοχούν και το 0-0 να σημαδέυει τις προσπάθειες των δύο ομαδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Μανδάς, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαϊηλίδης, Τσαούσης (64′ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (64′ Κούτσιας), Τσιγγάρας, Θυμιάνης, Εμμανουηλίδης (79′ Πινακάς), Μαχαίρας (64′ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης.

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Οκκάς): Κίτος, Τ. Νικολάου (75′ Γαβριήλ), Κυπριανού, Κερκέζ, Σεργίου, Ναούμ, Παναγιώτου, Χρυσοστόμου (65′ Ηλία), Κωστή (84′ Αβραάμ), Κατσαντώνης (75′ Λουκά), Κακουλή (64′ Παρούτης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.