Αγγλία: Θέλει εμβολιασμούς των παικτών ο Σάουθγκεϊτ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τόνισε πως είναι ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός των ποδοσφαιριστών, εν όψει και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τόνισε πως είναι ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός των ποδοσφαιριστών, εν όψει και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των παικτών και των οικογενειών τους. 

Χαρακτηριστικά, ο Σάουθγκεϊτ τόνισε: “Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου ζητάμε από τους αθλητές να λειτουργήσουν σε καταστάσεις όπου είναι πολύ πιθανό να προσβληθούν από τον κορωνοϊό και νομίζω πως έχουμε υποχρέωση και προς απέναντι τους. Η άποψη μου είναι πως έχουμε φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να είναι αποδεκτό οι επαγγελματίες αθλητές να είναι στη λίστα για το εμβόλιο. Τους ζητάμε να συνεχίσουν να παίζουν, να κάνουν ταξίδια. Δεν εννοώ να μπουν πριν από τους νοσηλευτές ή τους καθηγητές αλλά α βρεθεί μία φόρμουλα για να πάρουμε εμβόλιο. Μάλιστα το ποδόσφαιρο μπορεί να πληρώσει γι’ αυτά και έτσι να κερδίσει χρήματα και το Κράτος που δε θα αγοράσει τα εμβόλια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.