Χωρίζει με τον Γιόαχιμ Λεβ η Γερμανία

Το Euro 2021 θα είναι η τελευταία διοργάνωση που η Γερμανία θα έχει τον Γιόαχιμ Λεβ στον πάγκο όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία. 

Η Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η συνεργασία της με τον Γιόαχιμ Λεβ θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του Euro 2021. 

Ο Γερμανός μάνατζερ είχε επεκτείνει την συνεργασία του με την νάσιοναλμανσαφτ ως το καλοκαίρι του 2022 μετά το Euro 2018 όμως αυτή θα ολοκληρωθεί πρόωρα και μετά από πολλές συζητήσεις του κόουτς με την ομοσπονδία. 

“Το σκέφτηκα σοβαρά και είμαι γεμάτος περηφάνια και ευγνωμοσύνη αλλά την ίδια ώρα έχω και μεγάλο κίνητρο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έρχεται” δήλωσε ο Λεβ μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας μετά το καλοκαίρι. 

Ο Λεβ βρίσκεται στις Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, σε διάφορους ρόλους, τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια. Προπονητής ανέλαβε μετά το Παγκόσμιο κύπελλο του 2006 όταν αντικατέστησε τον Γιούργκεν Κλίνσμαν. 

Είναι ο υπέυθυνος για την αναμόρφωση των Εθνικών ομάδων όλα αυτά τα χρόνια που είχαν ως αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. 

Κατέκτησε ακόμη το κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2017 ενώ ήταν τρίτος στο Παγκόσμιο κύπελλο του 2010 και φιναλίστ στο Euro 2008. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.