Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Τυπική διαδικασία για Αγγλία και Τσεχία (video)

Αγγλία και Τσεχία είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην τελική φάση του Euro 2020 από την προηγούμενη αγωνιστική κι έτσι οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές ενόψει των ερχόμενων υποχρεώσεων.

Η Αγγλία κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο της με την εκτός έδρας νίκη επί του Κοσόβου, ενώ αντίθετα η Τσεχία που έχασε στην Βουλγαρία περιορίστηκε στην 2η θέση.
 

ΚΟΣΟΒΟ – ΑΓΓΛΙΑ   0-4

Εύκολο απόγευμα είχε στην Πρίστινα η Αγγλία, καθώς επικράτησε με 4-0 του Κοσόβου σε ένα παιχνίδι που ήταν μονόλογος για την ομάδα του Σαουθγκεϊτ. 
Στο 32΄ ο Γουϊνκς άνοιξε τον χορό των γκολ, ενώ το… πάρτι των Άγγλων ολοκληρώθηκε στην επανάληψη με τα τέρματα των Κεϊν (79΄), Ράσφορντ (83΄) και Μάουντ (90’).  

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Αλίτι, Ραχμάνι, Κολόλι, Βοϊβόντα, Ντρέσεβιτς, Τσελίνα, Μπερίσα (65΄ Χαλίμι) Χαντεργκιονάι (73΄ Ζέγκροβα) Ρασίκα, Νουχίου (82΄Ρασάνι)

ΑΓΓΛΙΑ: Πόουπ, Μαγκουαϊρ, Μίνγκς, Αλ. Αρνολντ (84΄ Τομόρι), Τσίλγουελ, Τσαμπερλεϊ (72΄ Μάουντ),  Γουϊνκς, Ράϊς, Κεϊν, Στερλινγκ, Χάντσον Οντοϊ (59΄ Ράσφορντ)


 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 1-0

Η Βουλγαρία ήθελε να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο και με τη νίκη επί της Τσεχίας, κατάφερε να αφήσει ουραγό το Μαυροβούνιο με 3 βαθμούς.
Ο Μποζίκοφ στο 56΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις για τον κόσμο που το παρακολούθησε.  

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Γκεοργκίεφ, Ζάνεφ, Σ. Ποπόφ, Μποζίκοφ, Τερζίεφ, Μαλίνοφ (89΄Τσβέτκοφ), Ι. Ποπόφ, Κοσταντίνοφ, Βάντερσον (72΄ Νεντέλεφ) Μαρσελίνιο, Ντεσπόντοφ (69΄ Κράεφ)

ΤΣΕΧΙΑ: Κόλαρ, Κούντελα, Σελούτσκα, Μπορίλ, Καντεράμπεκ, Νταρίντα, Σέβτσικ (65΄ Μάσοπαστ) Σούτσεκ, Κραλ (71΄ Χουσμπάουερ), Γιάνκτο, Οντρασεκ (80΄ Ντόλεζαλ)

Βαθμολογία (8 αγ.)
Αγγλία 21
Τσεχία 15
Κόσοβο 11
Βουλγαρία 6
Μαυροβούνιο 3
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.