Το αφιέρωμα των καναλιών Novasports στο Euro 2016!

Από σήμερα Δευτέρα 9 Μαϊου ξεκινούν οι μικρές ιστορίες «Ώρα για Euro» και από τη Δευτέρα 23 Μαϊου η ημίωρη εκπομπή «Ώρα για Euro».

Από σήμερα Δευτέρα 9 Μαϊου ξεκινούν οι μικρές ιστορίες «Ώρα για Euro» και από τη Δευτέρα 23 Μαϊου η ημίωρη εκπομπή «Ώρα για Euro». 

Από σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στους ρυθμούς του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας από τις 10 Ιουνίου – 10 Ιουλίου. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, επιμελήθηκε το ειδικό αφιέρωμα «Ώρα για Euro» που θα λειτουργήσει ως αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. 

Ο Ηλίας Βλάχος και ο Γιαννίκος Δούσκας, από σήμερα έως τις 9 Ιουνίου, καθημερινά από τις 17:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα παρουσιάσουν τις 24 ομάδες που απαρτίζουν τους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς και τα γήπεδα της Γαλλίας που θα τις φιλοξενήσουν. Ακόμη, θα αναλύσουν τι έκαναν οι ομάδες σε προηγούμενες διοργανώσεις, ποιο είναι το αστέρι της ομάδας, ο προπονητής, οι φετινές απουσίες κι άλλα πολλά χρήσιμα στοιχεία για τους φίλους του ποδοσφαίρου.
 
Παράλληλα, από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και τις 9 Ιουνίου στις 22:00, θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ημίωρη εκπομπή «Ώρα για Euro», σε παρουσίαση των Ηλία Βλάχου και Γιαννίκου Δούσκα. Πρόκειται για ένα  καθημερινό ραντεβού των συνδρομητών των καναλιών Novasports αμέσως μετά την «Ώρα των Πρωταθλητών» με όλες τις τελευταίες ειδήσεις, συνεντεύξεις, αναφορές σε ξένα δίκτυα και social media, αλλά ακόμα και lifestyle θέματα γύρω από τη διοργάνωση, 

Οι εκπομπές και οι ιστορίες θα προβληθούν και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), ενώ θα είναι διαθέσιμες στο Nova GO στην ενότητα «Ώρα για Euro».

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.