Ούτε τώρα… (video)

Η Αγγλία κρατούσε τη νίκη μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η κεφαλιά του Μπερεζούτσκι της στέρησε για ακόμα μία φορά τη νίκη σε πρεμιέρα Euro.

Η Αγγλία κρατούσε τη νίκη μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η κεφαλιά του Μπερεζούτσκι της στέρησε για ακόμα μία φορά τη νίκη σε πρεμιέρα Euro. Ο Ντάιερ είχε ανοίξει το σκορ στο 73′ με φάουλ και όλοι πίστευαν πως αυτή τη φορά τα “Λιοντάρια” θα ξορκίσουν την κατάρα της πρεμιέρας. Ο αρχηγός της Ρωσίας είχε διαφορετική άποψη σκοράροντας σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του σε όλο το 90λεπτο.

Το 1-1 αδικεί την παρέα του Ρούνι, η οποία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.Πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται πίσω από την πρωτοπόρο Ουαλία και μπροστά από την Σλοβακία

Από την αρχή με το πόδι στο γκάζι

Η Αγγλία ήταν καταιγιστική στα πρώτα λεπτά, πιέζοντας για το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού του σκορ. Ο Ρούνι σε ρόλο οργανωτή άπλωνε στα άκρα το παιχνίδι της ομάδας του και από εκεί έβρισκαν τρόπο τα “Λιοντάρια” να πατήσουν περιοχή και να απειλήσουν.

Ο Λαλάνα δύο φορές έφτασε μία ανάσα από το 1-0, με τον Ακινφέεφ την πρώτη να του στερεί το γκολ, ενώ τη δεύτερη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ο Ρώσος γκολκίπερ δε νικήθηκε ούτε στην κεφαλιά του Σμόλινγκ, ούτε και στο γυριστό του Ρούνι.

Το σύνολο του Σλούτσκι σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλο το πρώτο 45λεπτο, δεν ανησύχησε τον Χαρτ, εκτός από την κεφαλιά του Ιγκνάσεβιτς στο 17′. Στα υπόλοιπα λεπτά περισσότερο προσπαθούσε να αμυνθεί και λιγότερο να αναπτυχθεί ορθόδοξα.   

Της πήρε την μπουκιά από το στόμα  

Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η Ρωσία στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου “ξάφνιασε” την αντίπαλο της, ωστόσο την πρώτη της καλή στιγμή την είχε με τον Ντάιερ. Ο Αγγλος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδος του, με τον Χαρτα να αντιδρά σωστά και να διώχνει σε κόρνερ στο 59′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σμολόφ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Ρωσίας για να ανοίξει το σκορ, αλλά δε σημάδεψε σωστά.

Σιγά, σιγά η Αγγλία ανέβασε την απόδοση της και στο 71′ ο Ακινφέεφ και το δοκάρι στέρησαν από τον Ρούνι το γκολ. Τελικά τα “Λιοντάρια” βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ντάιερ. Αυτή τη φορά σημάδεψε προς τη σωστή εστία και με φάουλ άνοιξε το σκορ.

Ολα έδειχναν πως η Αγγλία θα πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά ο Μπερεζούτσκι με μακρινή κεφαλιά έδωσε ύψος στην μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Χαρτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο αρχηγός της Ρωσίας έσωσε την πατρίδα για τους Ρώσους, οι οποίοι λίγες φορές κατάφεραν να απειλήσουν.

Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και έτσι οι δύο ομάδες έβαλαν στο σακούλι τους από ένα βαθμό και διατήρησαν την ισορροπία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις,καθώς έχουν από τέσσερις νίκες, ενώ αυτό ήταν το τρίτο ματς που τελείωσε ισόπαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.