H OYΕΦΑ καταδικάζει αλλά μέχρι εκεί…

H OYΕΦΑ καταδίκασε τα επειδόδια στην Μασσαλία, που έχουν προκαλέσει η πολλούς τραυματίες, ανάμεσά τους και ένας σε εξαιρετική κρίσιμη κατάσταση , αλλά θυμίζει ότι μπορεί να «λάβει πειθαρχικά μέτρα με ό, τι συμβαίνει εντός του γηπέδου,» απαντώντας στις πιέσεις που δέχεται για αποβολή Αγγλων και Ρώσων από την διοργάνωση.

H OYΕΦΑ καταδίκασε τα επειδόδια στην Μασσαλία, που έχουν προκαλέσει η πολλούς τραυματίες, ανάμεσά τους και ένας σε εξαιρετική κρίσιμη κατάσταση , αλλά θυμίζει ότι μπορεί να «λάβει πειθαρχικά μέτρα με ό, τι συμβαίνει εντός του γηπέδου,» απαντώντας στις πιέσεις που δέχεται για αποβολή Αγγλων και Ρώσων από την διοργάνωση.

«Η OYΕΦΑ καταδικάζει έντονα επεισόδια της Μασσαλίας. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε πράξεις βίας δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Η OYΕΦΑ μπορεί να λάβει μόνο πειθαρχικά μέτρα για τα περιστατικά που συμβαίνουν εντός του σταδίου,» ανέφερε η σύντομη ανακοίνωση της OYΕΦΑ . 

Το παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας έχει μετατραπεί από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι και σε ένα πεδίο μάχης, μεταξύ των οπαδών, προκαλώντας την παρέμβαση εκατοντάδων αστυνομικών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να τους διαλύσουν. Ένας από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.