Πέταξαν τα “Πάντσερ” (video)

Η Γερμανία “χτύπησε” στην αρχή και στο τέλος και έκαμψε την αντίσταση της Ουκρανίας (2-0), η οποία στο πρώτο ημίχρονο είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Γερμανία “χτύπησε” στην αρχή και στο τέλος και έκαμψε την αντίσταση της Ουκρανίας (2-0), η οποία στο πρώτο ημίχρονο είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο 45λεπτο τα “Πάντσερ” βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και κράτησαν εύκολα το προβάδισμα που απέκτησαν στο 19′ με τον Μουστάφι. Μάλιστα ολοκλήρωσαν το ματς με ακόμα ένα γκολ, αυτό του Σβαϊνστάιγκερ στις καθυστερήσεις.

Τις ευκαιρίες η Ουκρανία, το γκολ η Γερμανία

Το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά ήταν όπως το περιμέναμε. Η Ουκρανία πίσω είχε στο μυαλό της να κρατήσει το μηδέν και προσπαθούσε να βγει μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Νόιερ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κονοπλιάκα (5′). Στην αντίπερα όχθη η Γερμανία με πολλές πάσες έψαχνε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Πιάτοφ. Οι παίκτες του Λεβ τελικά βρήκαν τρόπο, αλλά από στημένη φάση. Ο Κρόος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μουστάφι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 19′.

Η Ουκρανία σιγά σιγά ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές της και παραλίγο να το πληρώσει στο 29′, αλλά ο Πιάτοφ βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Κεντίρα. Αυτή ήταν η τελευταία ουσιαστική απειλή της Γερμανία στο πρώτο μέρος. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η οποία άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση, με τον Νόιερ να αντιδρά και πάλι σωστά στην κεφαλιά του Κεχερίδη, ενώ ο Μπόατενγκ πάνω στη γραμμή με αυτοθυσία πρόλαβε και διόρθωσε το δικό του λάθος. Το σύνολο του Φομένκο μπορεί να μην σκόραρε, όμως, φανέρωσε τα αδύνατα σημεία της Γερμανίας κυρίως στην αμυντική της λειτουργία.
 
Εγινε ξανά Γερμανία

Οι παρατηρήσεις του Λεβ στην ανάπαυλα άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα των “Πάντσερ”, ιδίως στα μετόπισθεν. Η Ουκρανία έπαψε να πατά εύκολα την περιοχή του Νόιερ, καθώς δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους από τα άκρα.

Η Γερμανία είχε επιβάλλει το ρυθμό της και με παιχνίδι υπομονής διατηρούσε εύκολα το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το 19′. Οι αντίπαλοι της είχαν εξαντληθεί από το συνεχές πρέσινγκ με αποτέλεσμα ανα μην μπορούν καν να δημιουργήσουν ευκαιρία. Εμειναν στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος χάρη στον Πιατόφ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις.  Η μοναδική φορά που η Ουκρανία πλησίασε στην ισοφάριση ήταν στο 88′ όταν ο Μουστάφι γύρισε προς τον Νόιερ με το κεφάλι, αλλά ο γκολκίπερ της Μπάγερν είχε βγει από την περιοχή του. Τελικά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι προς ανακούφιση όλων των Γερμανών. Ο Λεβκαι οι παίκτες του άργησαν, αλλά κλείδωσαν τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Σβαϊνστάιγκερ να συνδυάζει την επιστροφή του με γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.