Ο τραυματισμός στη μύτη δεν εμποδίζει τον Πέκαρικ

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την Γερμανία δηλώνει ο Πέτερ Πέκαρικ, παρά τον τραυματισμό του στη μύτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αγγλία.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την Γερμανία δηλώνει ο Πέτερ Πέκαρικ, παρά τον τραυματισμό του στη μύτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αγγλία.

Ο 29χρονος αμυντικός της Χέρτα Βερολίνου, χτύπησε στη μύτη στο τελευταίο ματς του ομίλου, αλλά τόνισε ότι ανυπομονεί για το ματς στους «16» του Euro 2016 aπέναντι στην ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της χώρας που τον φιλοξενεί:

«Παίζω στην Γερμανία για έξι χρόνια και είμαι ευτυχισμένος στο Βερολίνο. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα είναι ωραίο να παίξω αντίπαλος με αυτούς», είπε ο Σλοβάκος αμυντικός, ενώ όσον αφορά τον τραυματισμό του στη μύτη πρόσθεσε:

«Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό τιμ, σταμάτησε την αιμορραγία αμέσως. Μου έδωσαν μία νέα φανέλα για να αντικαταστήσω την ματωμένη και μετά από λίγο ήμουν έτοιμος να παίξω ξανά».

Ο Πέκαρικ, θα παραλάβει την Παρασκευή ειδικό προστατευτικό για τη μύτη του, αλλά τόνισε ότι δεν τον βολεύει, καθώς είχε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο όταν είχε σπάσει τη μύτη του στην Μπουντεσλίγκα:

«Άντεξα μόλις τρία λεπτά και μετά το πέταξα, γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Θα προσπαθήσω να το χρησιμοποιήσω και δεν είναι καλό θα παίξω χωρίς μάσκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.