Φεύγει από την Eθνική ο Ιορντανέσκου

Τελειώνει η τρίτη θητεία του Άνγκελ Ιορντανέσκου στην Eθνική Ρουμανίας, καθώς ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FRF) δήλωσε σήμερα ότι ο 66χρονος προπονητής αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Τελειώνει η τρίτη θητεία του Άνγκελ Ιορντανέσκου στην Eθνική Ρουμανίας, καθώς ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FRF) δήλωσε σήμερα ότι ο 66χρονος προπονητής αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Ράζβαν Μπουρλεάνου ανακοίνωσε ότι η FRF έφτασε σε συμφωνία με τον Ιορντανέσκου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους, μετά την αποτυχία της Eθνικής ομάδας να περάσει τη φάση των ομίλων στο EURO 2016. Οι Βαλκάνιοι κατέλαβαν την τελευταία θέση στον πρώτο όμιλο, καθώς ηττήθηκαν από τη διοργανώτρια Γαλλία και την Αλβανία, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ελβετία. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιορντανέσκου που ανέλαβε μια σπουδαία ευθύνη μετά την αποχώρηση του (πρώην προπονητή της εθνικής) Βίκτορ Πιτσούρκα και μας οδήγησε στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση μέσα σε οκτώ χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπουρλεάνου σε συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της FRF δήλωσε ότι θα ανακοινώσει τον διάδοχο του Ιορντανέσκου στο τέλος του EURO 2016, ενώ πρόσθεσε ότι ο πρώην προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου και της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, Κοσμίν Ολαρόιου, απέρριψε την πρόταση να αναλάβει τη Ρουμανία. «Θέλουμε έναν προπονητή με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο» υπογράμμισε ο Μπουρλεάνου και πρόσθεσε: «Κάποιον που έχει κατακτήσει τρόπαια και θα μπορέσει να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο (του 2018) μέσω των προκριματικών».

Η Ρουμανία έχει κληρωθεί στον 5ο προκριματικό όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Πολωνία, το Μαυροβούνιο, την Αρμενία και το Καζακστάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.