Γκριγκ: «Ήθελα να παίξω»

Ο Γουίλ Γκριγκ υπογράμμισε πως ήθελε να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας και πως είναι απογοητευμένος, που δε κατάφερε να πάρει μια ευκαιρία από την τεχνική ηγεσία της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Γουίλ Γκριγκ υπογράμμισε πως ήθελε να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας και πως είναι απογοητευμένος, που δε κατάφερε να πάρει μια ευκαιρία από την τεχνική ηγεσία της Βόρειας Ιρλανδίας. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός υπογράμμισε πως το σύνθημα των φιλάθλων της ομάδας του ήταν καλό, όμως ο ίδιος θα προτιμούσε να έχει παίξει σε κάποιο ματς.

Αρχικά, ο 24χρονος παίκτης τόνισε: «Καλό το τραγούδι, αλλά το να έρχεσαι σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά και να μην παίζεις καθόλου, είναι κάτι πολύ απογοητευτικό για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας, Μάικλ Ο’ Νιλ τόνισε από την πλευρά του: «Ο Γκριγκ ήταν ο τέταρτος επιθετικός μας. Είναι καλός παίκτης, μικρός ακόμη σε ηλικία και έχει μέλλον μπροστά του. Όμως εγώ δεν επιλέξω την ομάδα μου με βάση όσα τραγουδούν οι φίλαθλοι στις εξέδρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.