Καμπάνια στο Αμβούργο για απόκτηση του Γκριγκ!

Μερίδα οπαδών του Αμβούργου διεξάγει διαδικτυακή καμπάνια για την απόκτηση του cult ήρωα της Β. Ιρλανδίας, Γουίλ Γκριγκ!

Μερίδα οπαδών του Αμβούργου διεξάγει διαδικτυακή καμπάνια για την απόκτηση του cult ήρωα της Β. Ιρλανδίας, Γουίλ Γκριγκ!

Ο 24χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ πέρσι στη Λιγκ 1 Αγγλίας με την Γουίγκαν, δεν αγωνίστηκε στο Euro 2016 παρ’ όλο που ήταν στην αποστολή, όμως ήταν από τα πρόσωπα της διοργάνωσης, λόγω του γνωστού πλέον συνθήματος των Βορειοϊρλανδών «Will Grigg’s On Fire».

Πλέον ο παίκτης ψάχνει τον επόμενο προορισμό του, με ομάδες όπως η Σέλτικ, η Χαλ και η Νότιγχαμ Φόρεστ να τον έχουν προσεγγίσει. Ωστόσο οι οπαδοί του Αμβούργου, ξεκίνησαν online καμπάνια για την απόκτησή του από την γερμανική ομάδα, σε μία κίνηση που θεωρούν ότι ακόμα και αν δεν ωφελήσει αγωνιστικά τον σύλλογο, σίγουρα θα φέρει χρήματα στα ταμεία.

«Ο Γριγκ αξίζει 1.5 εκατ. ευρώ, αλλά με τη διεθνή του φήμη εύκολα μπορεί να γίνει απόσβεση των χρημάτων μέσω πωλήσεων αναμνηστικών. Η απόκτησή του θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θα προσφέρει έναν ήρωα στους φιλάθλους. Το Αμβούργο χρειάζεται έναν παίκτη όπως ο Γουίλ Γκριγκ», αναφέρουν οι Γερμανοί στην καμπάνια τους, που ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 υπογραφές!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.