Ήταν όλοι τους εκεί. Ο Όττο Ρεχάγκελ με τον Γιάννη Τοπαλίδη έστησαν την προπόνηση.

Ο Γιώργος Παπαλάνης είχε τα πάντα υπό τον έλεγχό του. Τα “παιδιά” του γερμανού τεχνικού έγιναν και πάλι παιδιά. Όπως τα παιδιά που πριν από είκοσι χρόνια μέσα στην αφέλειά τους και τον επαγγελματισμό τους, την προσωπικότητά τους και το ταλέντο τους, τις ιδιαιτερότητές τους και πάνω απ’όλα την αγάπη τους για την ομάδα, έτσι και τώρα στο Έσσεν, προπονήθηκαν, γέλασαν, μάλωσαν και έφυγαν από το γήπεδο γεμάτοι.

Προπόνηση της Εθνικής Ομάδας του 2004

Άλλωστε νιώθουν πάντα γεμάτοι όταν μαζεύονται. Ακόμα κι αν δεν είναι 23, αλλά 22 καθώς απουσιάζει ο Γιώργος Γεωργιάδης που δεν κατάφερε να δώσει το “παρών” στη Γερμανία. Το ζέσταμα έγινε κανονικά, το “κλασικό” δίτερμα του Ρεχάγκελ, για το οποίο πάλι κάποιοι γκρίνιαξαν όπως παλιά για τη σύνθεσή των ομάδων. Μια ομάδα που έχει όλα τα συστατικά μιας οικογένειας.

Προπόνηση της Εθνικής Ομάδας 2024

Το novasports.gr είναι στο Έσσεν και σας παρουσιάζει φωτογραφίες και video από την προπόνηση των Legends 2004 οι οποίοι την Πέμπτη αντιμετωπίζουν τους UEFA All Stars σε ένα επετειακό παιχνίδι της UEFA για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO.

Προπόνηση της Εθνικής Ομάδας 2024