Ποιοι νυν ή και...μελλοντικοί παίκτες της Super League, θα δώσουν το παρών στα γήπεδα της Γερμανίας, ποια είναι η ομάδα με τους περισσότερους εκπροσώπους στο Euro.

Οι 24 φιναλίστ, ετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Euro 2024, με τους ομοσπονδιακούς να ανακοινώνουν τις τελικές αποστολές.

Το ελληνικό πρωτάθλημα, εκπροσωπείται από 12 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε αυτό την προηγούμενη σεζόν και έναν που θα το κάνει σίγουρα στο μέλλον.

Η ομάδα με τους περισσότερους εκπροσώπους στο Euro, είναι ο Παναθηναϊκός, που θα έχει στη Γερμανία τους Σέρβους Μλαντένοβιτς και Μαξίμοβιτς (ο δεύτερος δεν έχει φορέσει ακόμα την «πράσινη» φανέλα, αλλά θα το κάνει στη νέα σεζόν), τους Σλοβένους, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, αλλά και τον Τούρκο, Ακαϊντίν.

Η ΑΕΚ, εκπροσωπείται από τέσσερις παίκτες, τους Βίντα (Κροατία), Ν. Σιμάνσκι (Πολωνία), Γκατσίνοβιτς (Σερβία) και Τσούμπερ (Ελβετία).

Ο Παναιτωλικός, έχει τους δύο Γεωργιανούς διεθνείς, Σενγκέλια και Ταμπίτζε, ενώ ο ΠΑΟΚ, θα έχει εκπρόσωπό του στη Γερμανία, τον Α. Ζίβκοβιτς.