Ρούντι Φέλερ: Παραμένει μέχρι το 2026

Ο Ρούντι Φέλερ θα παραμείνει διευθυντής της εθνικής ομάδας ανδρών της Γερμανίας μέχρι το EURO 2024.

Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα από το εποπτικό συμβούλιο και τη γενική συνέλευση της γερμανικής ομοσπονδίας τη Δευτέρα. Το συμβόλαιο του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 1990 επεκτάθηκε μέχρι το τέλος της επόμενης διοργάνωσης, στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό το 2026.

Ο 63χρονος είχε διοριστεί τον Φεβρουάριο του 2023 στον ρόλο αυτό. Ως παίκτης, ο Φέλερ μέτρησε 90 συμμετοχές για τη Γερμανία μεταξύ 1982 και 1994 και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 στην Ιταλία, ήταν δεύτερος το 1986 στο Μεξικό και ήταν επίσης δεύτερος στο EURO 1992 στη Σουηδία. Στη συνέχεια ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας από το 2000 έως το 2004, φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Ρούντι Φέλερ δήλωσε περιχαρής: «Τους τελευταίους 14 μήνες σε αυτόν τον ρόλο, διαπίστωσα ότι αυτή η θέση μεγάλης ευθύνης στην Εθνική, είναι κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στην καρδιά μου. Αυτό που ίσως ξεκίνησε από ένα αίσθημα υποχρέωσης απέναντι στη Γερμανία, την Ομοσπονδία και την Εθνική ομάδα έχει μετατραπεί με την πάροδο του χρόνου σε προσωπική εργασία αγάπης για μένα. Ως διευθυντής της Εθνικής ομάδας ανδρών, θέλω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να παίξω το ρόλο μου στο να γίνει η πιο σημαντική ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας και πάλι επιτυχημένη, και πέρα από το EURO το καλοκαίρι. Μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι με όλους όσους εμπλέκονται με την εθνική ομάδα των ανώτερων ηλικιών μέχρι και τις ομάδες νέων. Μαζί, θέλουμε να κάνουμε ένα υπέροχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία και επίσης να δημιουργήσουμε δυναμική για το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.