Δύο Έλληνες στους πιο… ακριβούς που θα λείψουν από το EURO 2024

Μετά την ολοκλήρωση των playoff,s συμπληρώθηκε το παζλ των 24 ομάδων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024 στη Γερμανία (14/6-14/7).

Μαζί ολοκληρώθηκε και η…λίστα των ομάδων που θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν…εξ αποστάσεως την κορυφαία διοργάνωση. Ανάμεσά τους η Ελλάδα, αλλά επίσης η Νορβηγία, η Σουηδία, η Ουαλία και άλλες.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Κώστας Τσιμίκας με αξία 22 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας, βρίσκονται στην κατάταξη 29 παικτών με τις μεγαλύτερες εκτιμώμενες αξίες –από 20 έως 180 εκατομμύρια ευρώ- που θα χάσουν το Euro 2024. Κατάταξη που παρουσιάζει σήμερα (28/3) η εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, με τη σημείωση ότι θα ανανεώνεται έως την έναρξη του κορυφαίου τουρνουά.

Στην κορυφή της βρίσκεται ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ (23), ένας από τους τρεις ακριβότερους παίκτες στον κόσμο, με εκτιμώμενη αξία 180 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νορβηγός συμπαίκτης του Μάρτιν Όντεγκααρντ (25 ετών/ 95 εκατ. ευρώ) και ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα Γκάβι (19/ 90 εκατ. ευρώ)-ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού τον Νοέμβριο και είναι απίθανο να προλάβει τους αγώνες- συμπληρώνουν το βάθρο με τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές που θα χάσουν το EURO 2024.

Προς το παρόν, επτά παίκτες με χρηματιστηριακή αξία άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι εκεί, ο Γκάβι ανάμεσά τους είναι ο μόνος που θα λείψει λόγω σοβαρό τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.