EURO 2024: «Φόβος» για τον αποκλεισμό της Τουρκίας λόγω Φενέρμπαχτσε (pic)

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, αρκετές είναι οι πιθανότητες να αποκλειστεί η Τουρκία από τη διοργάνωση του EURO 2024 εφόσον αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η Φενέρμπαχτσε.

Ρεπορτάζ του Μαχμούντ Ρζάιεφ «ταράζει» τα νέρα στην Τουρκία σχετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και το EURO 2024. Στο επίκεντρο για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Τραμπζονσπόρ Φενέρμπαχτσε βρίσκεται η γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Τούρκου δημοσιογράφου, ο οποίος επικαλείται πηγές μέσα από την UEFA, χωρίς να κατονομάζει. Ο αθλητικός ρεπόρτερ αναφέρει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συζήτηση με άνθρωπο που εργάζεται στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ο Ρζάιεφ ισχυρίστηκε ότι έκανε αρκετές ερωτήσεις για τις πιθανές κυρώσεις.

Μάλιστα η UEFA θεωρεί την πιθανή τιμωρία των ποδοσφαιριστών της Φενέρμπαχτσε ως μεγάλο σκάνδαλο. Παράλληλα η ομοσπονδία ενδέχεται να αρχίσει έρευνα γύρω από το πρωτάθλημα της Τουρκίας εφόσον η ομάδα αποφασίσει να αποχωρήσει από την Super Lig.

Η UEFA πιστεύει ότι η κυβέρνηση της χώρας έχει άμεση εμπλοκή στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που αποδειχθεί αληθινή η συγκεκριμένη υποψία τότε οι κυρώσεις θα επηρεάσουν το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Έτσι αναμένεται η UEFA να «πετάξει» εκτός του EURO 2024 την εθνική Τουρκίας, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα αν το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ ξεπεράσει το τελευταίο «εμπόδιο» της Γεωργίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.