Βλαχοδήμος: “Όνειρο το Euro, δύσκολος αντίπαλος το Καζακστάν, είμαστε μια γορθιά!” (video)

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε στην κάμερα των καναλιών novasports, αλλά και στον Αποστόλη Λάμπο, εν όψει του αυριανού αγώνα με το Καζακστάν.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε στην κάμερα των καναλιών novasports και στον Αποστόλη Λάμπο εν όψει του αυριανού αγώνα της εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν, τονίζοντας ότι θα ήθελε πολύ να βρίσκεται στα γήπεδα της γεννέτειράς του Γερμανίας. Μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα και τόνισε ποιο θα είναι το σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης που θα μας φέρει πιο κοντά στη νίκη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Πως έχετε προετοιμαστεί για το ματς της δεκαετίας, με το Καζακστάν;

“Πιστεύω όλοι μας το περιμένουμε από την προηγούμενη φορά πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό τουρνουά στα προκριματικά, και τώρα θέλουμε να ζήσουμε αυτό το όνειρο το καλοκαίρι.”

Το όνειρο το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, στη γενέτειρα σου. Πόσο σημαντικό είναι για εσένα να πάρεις μέρος σε αυτό το τουρνουά σαν πρεσβευτής;

“Σίγουρα, πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε να πάμε εκεί να το καταφέρουμε. Θα είναι πολύ δύσκολα τώρα, αυτά τα δύο παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το αυριανό. Για εμένα θα ήταν διπλή χαρά να γυρίσω στη χώρα που γεννήθηκα και εύχομαι να γίνει.”

Το Καζακστάν είναι μια χώρα που έπαιξε πολύ καλά στα προκριματικά. Κέρδισε τη Δανία, πάλεψε στο τέλος, αλλά έχασε την πρόκριση από τη Σλοβενία, την τελευταία αγωνιστική. Τι πρέπει να προσέξουμε εμείς απέναντι στο Καζακστάν;

“Πιστεύω ότι εμείς πρέπει να κρατήσουμε καλά την άμυνα μας, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Και ύστερα να κάνουμε αυτά που μας έχεο δείξει ο προπονητής, ο οποίος μας έχει προετοιμάσει για το ματς, να τα δείξουμε στο γήπεδο και προπάντων να δείξουμε ποιοι είμαστε.”

Πόσο πιο δύσκολο είναι το παιχνίδι για εμάς δεδομένου ότι για το Καζακστάν είναι το ματς της ιστορίας τους, το περιμένει όλος ο λαός του, μιας που δεν έχει πάρει κάποια πρόκριση σε μεγάλο τουρνουά;

“Πιστεύω ότι και για μας είναι πολύ σημαντικό ματς, καθώς τόσα χρόνια δεν είμασταν σε κάποιο μεγάλο τουρνουά. Θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Χρειάζεται υπομονή και πίστη στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε.”

Πόσο δεμένο είναι το γκρουπ, μιας που ο Γιαννούλης είναι στο ξενοδοχείο, αλλά και άλλα παιδιά που δεν είχατε αγώνες το Σαββατοκύριακο και ζητήσατε άδεια για να είστε στην εθνική;

“Πιστεύω είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που το έχει φτιάξει ήδη ο προπονητής, αλλά και το ίδιο το γκρουπ. Είναι κάτι που έχω πει και σε άλλη συνέντευξη μου, ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, «είμαστε σαν μια γροθιά» και αυτό φαίνεται. Αύριο πάλι ξανά, να είμαστε τυχεροί και να το δείξουμε και στο αυριανό ματς.”

Σε γεμάτο γήπεδο και με το πέταλο ανοιχτό. Όλο το γήπεδο είχε φωνάξει το όνομα σου στο προηγούμενο παιχνίδι. Αύριο θα είναι όλο το γήπεδο γεμάτο. Τι μήνυμα θες να στείλεις σε αυτούς τους φιλάθλους, οι οποίοι αδημονούν να ζήσουν μια επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση;

“Πιστεύω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τις προάλλες είχαμε κόσμο και στην προπόνηση και είναι κάτι πολύ όμορφο για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να μας βοηθήσει, και χαίρομαι που θα είναι εντελώς γεμάτο το γήπεδο.

Ποιανού όνομα θες να φωνάξει; Ενός επιθετικού ή ενός τερματοφύλακα που θα πιάσει ένα πέναλτι;

“Εύχομαι ή ενός επιθετικού ή ενός στόπερ ή όποιος παίκτης και να είναι. Απλά να κερδίσουμε. “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.