Γερμανία: Η εξομολόγηση του Νάγκελσμαν για τον πατέρα του

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν αυτός ήταν 20 ετών.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως αναγκάστηκε μέσα σε μια μέρα να αναλάβει την οικογένειά του, ενώ μίλησε και για το άγχος που οδήγησε τον πάτερα του στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αρχικά, ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Όλα αυτά ήταν δύσκολα και με σημάδεψαν. Σκέφτομαι συχνά εκείνη τη μέρα. Έπρεπε ξαφνικά να αναλάβω την οικογένεια και να πάρω δύσκολες αποφάσεις, επίσης για να ανακουφίσω τη μητέρα μου. Εκείνη την εποχή έκανα ένα μάθημα προπονητικής στο Ομπερχάτσινγκ, κοντά στο Μόναχο. Ξαφνικά ο διευθυντής του μαθήματος μου είπε σε παρακαλώ να βγω έξω και μου είπε ότι ο πατέρας μου είχε αυτοκτονήσει».

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας συμπλήρωσε: «Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, δεν υπήρχε εξήγηση. Αλλά ο τρόπος που αφαίρεσε τη ζωή του μου κατέστησε σαφές ότι η απόφασή του ήταν απολύτως σαφής γι’ αυτόν. Όλα αυτά είναι μοιραία για την οικογένεια, αλλά με βοήθησε να καταλάβω ότι ήθελε πραγματικά να πεθάνει και δεν ήταν μια κραυγή για βοήθεια ή ένα σήμα. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστώ αυτήν την απόφαση».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο τι ώθησε τον πατέρα του να βάλει τέλος στη ζωή του: «Έπρεπε να παίρνει αποφάσεις ξανά και ξανά στη δουλειά γνωρίζοντας ότι το όλο σχέδιο θα μπορούσε να πάει στραβά. Δεν του επέτρεπαν να μιλήσει για τη δουλειά του και αυτός ήταν επίσης ο λόγος που συχνά έλεγε ότι όλα ήταν πάρα πολλά για αυτόν. Στη δουλειά του δεν ήταν δυνατό να μοιραστεί ανησυχίες. Τελικά, αυτό του προκάλεσε μεγάλο άγχος».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο πατέρας του δεν ήθελε να γίνει προπονητής, ενώ τον συμβούλεψε να παίρνει αποφάσεις και πως το χειρότερο πράγμα στη ζωή ήταν να είναι αναποφάσιστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.