Κόσοβο – Λευκορωσία 0-1: Οι γηπεδούχοι τις ευκαιρίες ο Αντιλέφσκι το γκολ! (highlights)

Η Λευκορωσία έκλεισε τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στο Κόσοβο!

Το Κόσοβο έχει μετατρέψει την έδρα του σε «κάστρο» και εξαιρετικά δύσκολα, ομάδα μπορεί να περάσει από εκεί παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα. Η τελευταία ομάδα που το είχε καταφέρει ήταν η Ελλάδα που είχε κερδίσει με γκολ του Τάσου Μπακασέτα! Η ομάδα του Αλός, πήρε το τρίποντο στο τελευταίο ματς του ομίλου με υπέροχο γκολ του Αντιλέφσκι και παράλληλα πήρε νίκη εκτός έδρας σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τις 7 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν είχε κερδίσει το Καζακστάν με 2-1!

Το Κόσοβο τερμάτισε στην προτελευταία θέση του ένατου ομίλου με 11 βαθμούς, ενώ η Λευκορωσία στην τέταρτη θέση με 12.

Το Κόσοβο τις ευκαιρίες και την κατοχή, το γκολ η Λευκορωσία

Στο πρώτο ημίχρονο, σε κακό αγωνιστικό χώρο, ειδικά μετά την βροχή που έπεσε 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπαθούσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή(57%), είχαν τις ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Η ομάδα του Γκλίχα απείλησε αρκετά, ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα στην επίθεση, πιέζοντας τον Παβλιουτσένκο αλλά δεν στάθηκε τυχερή να βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Η Λευκορωσία, στη μια καλή στιγμή που δημιούργησε πέτυχε γκολ! Και τι γκολ! Ο Αντιλέφσκι έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Μπεκιάι για να κάνει το 1-0 με το δεύτερο του γκολ με την φανέλα της Λευκορωσίας!

Πίεζε το Κόσοβο αλλά δεν ήρθε γκολ

Την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε η Λευκορωσία με κεφαλιά του Σκάβις με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι! Οι γηπεδούχοι που είχαν πάλι την κατοχή και αρκετές επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ, πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν μοναδική ευκαιρία με Λάπτσεφ και Κοντσεβόι που βρέθηκαν μόνοι τους απέναντι στον Μπεκιάι, τον οποίο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, αλλά και τον Αλίτι που γύρισε και έκανε σπουδαίο τάκλιν!

Οι παίκτες του Κοσόβου, διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 86, όταν μετά από σέντρα του Ζετσίρι, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μάλκεβιτς αλλά ο διαιτητής άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Κόσοβο: Μπεκιάι, Κρασνίτσι, Αλίτι, Ντελόβα, Μπερίσα( 67΄Καστράτι), Ζίμπα (56΄Κορενίτσα), Βοϊβόντα, Χαντερτζιονάι( 83΄Αϊντίνι), Μπουτούτσι (46΄Χιουσένι), Ρασάνι 57΄(Ζετσίρι) Μουσλίγια

Λευκορωσία: Παβλιουτσένκο, Πολιακόφ, Βολκόφ, Παλίτσεβιτς, Μάλκεβιτς, Εμπόνγκ(73΄ Κοντσεβόι), Καπλένκο(56΄Μποτσερόφ), Κορζούν, Γιούζεπτσουκ( Καρπόβιτς), Σκάβις (56΄ Λάπτσεφ), Αντιλέφσκι (73΄Κλίμοβιτς)

Κίτρινες: Μάλκεβιτς, Σκάβις, Χιουσένι, Κορενίτσα, Ζετσίρι, Βοϊβόντα, Καστράτι, Λάπτσεφ, Παβλιουτσένκο, Κορζιούν

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.