Ελλάδα: Για μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία

Η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί στην «Αγιά Σοφιά» τη Γαλλία, στο φινάλε των ομίλων της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (21:45).

Η ελληνική ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στα play off του Nations League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Κουρμπέλη, Μάνταλο, Τσιμίκα, Μπάλντοκ και Σιώπη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δε θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, λόγω της κόκκινης κάρτας στον αγώνα με την Ολλανδία. Χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο Τζεράρντ Νους. Από την άλλη πλευρά, ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν υπολογίζει στους ΖαΐρΕμερί, Κονατέ, Καμαβιγνκα, Τσουαμενί και Παβάρ.

Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιαννούλης και Ρότα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας θα είναι οι τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Μασούρας, Πέλκας και Ιωαννίδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Γαλλία θα παραταχθεί με τον Σαμπά στην εστία και τους Σαλιμπά και Ντιασί στο κέντρο της άμυνας. Οι Κουντέ και Ερναντέζ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Φοφανά και Ραμπιό στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ντεμπελέ, Γκριεζμάν και Κομάν θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνιελ Σίμπερτ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιαν Σάιντελ και Ντόμινικ Σαλ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρτιν Πέτερσεν, επίσης από τη Γερμανία, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Μάρκο Φριτζ και Κρίστιαν Ντίνγκερτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.