Ραμπιό: «Πρώτοι στον όμιλο και στο ράνκινγκ της FIFA»

Τους ποδοσφαιριστές της Γαλλίας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τρίτης (21/11) με την Ελλάδα στην OPAP Arena εκπροσώπησε ο Αντριάν Ραμπιό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το κίνητρο να παίξει έναν τέτοιο αγώνα: “Είναι πάντα περίπλοκο γιατί είναι μια περίοδος που παίζουμε πολύ. Τον Νοέμβριο, υπάρχουν συχνά πολλοί τραυματισμοί. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τον τραυματισμό είναι να πάρεις τον αγώνα στο έπακρο, μην είσαι σε αναμονή. Έχω κίνητρο κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο.

Έχουμε προκλήσεις, προκλήσεις που θέτουμε στον εαυτό μας, όπως να τελειώσουμε αυτούς τους προκριματικούς με τον μέγιστο αριθμό βαθμών. Εάν κερδίσουμε και τα πάμε καλύτερα από την Αργεντινή εναντίον της Βραζιλίας, θα τελειώσουμε τη χρονιά πρώτοι στην κατάταξη της FIFA. Θέλουμε να τελειώσουμε πρώτοι στο Ranking της FIFA και να τερματίσουμε τον όμιλο με το απόλυτο”.

Για τον ρόλο του στην εθνική Γαλλίας: “Έχω πει συχνά ότι είχα διαφορετικό ρόλο στην εθνική από ό,τι στη Γιουβέντους. Ο ρόλος μου στη Γαλλία είναι να ισορροπώ αυτή την ομάδα”.

Για τη θέση του στην ομάδα: “Είμαι κάποιος που είναι πολύ ανοιχτός εκτός από τα μέσα ενημέρωσης, την τηλεόραση και οτιδήποτε αφορά τα κοινωνικά δίκτυα. Οτιδήποτε είναι εξωτερικό, προτιμώ να επιφυλάσσομαι στον εαυτό μου. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να είμαστε ηγέτες με τον δικό μας τρόπο. Περισσότερο ηγέτης στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στην ιδιωτικότητα των αποδυτηρίων. Να συζητάς με όλους να δίνεις συμβουλές. Είναι περισσότερο η προσωπικότητά μου. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε όλες αυτές τις διαφορετικές προσωπικότητες στην ομάδα. Αυτό είναι που κάνει αυτή την ομάδα σπουδαία”.

Για τον Πογκμπά που έχει αποκλειστεί προσωρινά λόγο ντόπινγκ: “Δεν ξέρω τι θα του συμβεί. Μιλάμε, είδαμε ο ένας τον άλλον πριν από την εθνική, φάγαμε μαζί. Ξέρετε τον Πολ, είναι πάντα πολύ χαμογελαστός, πολύ εξωστρεφής. Φυσικά νομίζω ότι η κατάσταση βαραίνει. Ελπίζω να λάβει τη λιγότερο δύσκολη κύρωση. Είναι απογοητευμένος, νομίζω ότι είμαστε όλοι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Το να αντιμετωπίσει όλα όσα έπρεπε να αντιμετωπίσει, είναι πολλά για ένα άτομο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας