Σερβία – Βουλγαρία 2-2: Έγραψε ιστορία με άγχος (highlights)

Η Σερβία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα κατάφερε μετά το αγχωτικό 2-2 με την Βουλγαρία.

Οι Σέρβοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι απέναντι στην ουραγό του εβδόμου ομίλου Βουλγαρία. Πήραν την κατοχή της μπάλας, έφτιαξαν μερικές καλές φάσεις και τελικά σκόραραν με κεφαλιά του Βελίκοβιτς (17′) σε στημένη μπάλα.

Η Βουλγαρία έκανε μια τελική προσπάθεια σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Ντεσπόντοβ του ΠΑΟΚ, να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι (28′).

Χαλαροί οι Σέρβοι στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Σε ένα δεκάλεπτο οι Βούλγαροι σκόραραν δις με Ρούσεβ (59′) και Ντεσπόντοβ (69′) για να γεμίσουν άγχος τους γηπεδούχους.

Με γκολ από ακόμη ένα στόπερ, τον Μπάμπιτς (82′) οι Σέρβοι έφεραν το ματς στα ίσα και ως το τέλος δεν κινδύνευσαν ξανα και τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο.

Η Σερβία έγραψε ιστορία με άγχος καθώς πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε τελική φάση. Τελευταία φορά είχε προκριθεί ως Σερβία-Μαυροβούνιο το 2000.

Σερβία: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μπάμπιτς – Ζίβκοβιτς (76′ Ράντονιτς), Λούκιτς (76′ Ίλιτς), Γκούντελι, Κόστιτς (85′ Μλαντένοβιτς)- Τάντιτς, Τζούριτσιτς (62′ Βλάχοβιτς), Μίτροβιτς (85′ Μακσίμοβιτς)

Βουλγαρία: Ναούμοβ – Τουρίτσοβ, Πετκόβ, Ατανάσοβ, Ποπόβ – Γκρούεβ, Κράεβ (77′ Τσότσεβ), Κράστεβ (77′ Ίλιεβ) – Μίντσεβ (46′ Ρούσεβ), Ντεσπόντοβ (90′ Κοβάτσεβ), Κόλεβ (77′ Μπορούκοβ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.