Γαλλία: Ο Ντεσάν θέλει σοβαρότητα με την Ελλάδα

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε πως η Γαλλία δε θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τουρισμό.

Ο Γάλλος τεχνικός έσπευσε να ρίξει τους τόνους, μετά το εντυπωσιακό 14-0 επί του Γιβραλτάρ, στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, στην «Αγιά Σοφιά».

Χαρακτηριστικά, ο Ντεσάν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με στιλ, είτε κάνοντας το καλά είτε πολύ καλά. Ξέρουμε να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Τα 14 γκολ δεν είναι άσχημα. Μέσα από τις κινήσεις και τους συνδυασμούς μού άρεσε η σωστή πλευρά. Συνήθως, είναι η αριστερή πλευρά που είναι πιο ζωντανή, αλλά ήταν το αντίθετο».

Και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να κερδίσουμε δύο βαθμούς στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να αποφύγουμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση που να έχουμε λιγότερο έλεγχο όπως συνέβη στο τελευταίο EURO, αλλά και να θέσουμε υψηλότερους στόχους και να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε».

Τέλος, ο Ντεσάν τόνισε: «Αυτή η ομάδα είναι ανταγωνιστική, θέλει πάντα περισσότερα. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνουμε τουρισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.