Πογέτ: «Κρατάμε τη νίκη και το κλίμα ενότητας»

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην συνέντευξη τύπου μετά την φιλική νίκη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Νέα Ζηλανδία (2-0).

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Νέας Ζηλανδίας (2-0).

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στάθηκε στο τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι και έκανε ειδική αναφορά στον Κωνσταντέλια

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι κρατάει από το ματς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Οι συνθήκες, ο αγωνιστικός χώρος, το άδειο γήπεδο, το ματς της Τρίτης κόντρα στη Γαλλία που ήταν στο μυαλό μας. Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, κρατάμε τη νίκη και το κλίμα της ενότητας για το πόσο χαρούμενα ήταν τα παιδιά που δώσαμε την ευκαιρία στον Τζαβέλλα να κάνει την 50η συμμετοχή του.

Δεν μπορώ να αναλύσω πολύ τακτικά το παιχνίδι. Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής και ξέρω πόσο δύσκολο είναι σε τέτοιες συνθήκες και αντιλαμβάνομαι όταν υπάρχει τέτοια νοοτροπία πως αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές».

Για τον Κωνσταντέλια : «Ήταν σημαντικό για μένα πρώτα απ’ όλα. Ήταν σημαντικό ενόψει και των παιχνιδιών του Μαρτίου που είδαμε και ξέρουμε πως θα παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο. Θα φτάναμε σε αυτό το σημείο χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Τώρα είδαμε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει και τι να προσφέρει. Οπότε ήταν ένα ακόμη θετικό σημείο που κρατάμε ενόψει της συνέχειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας